Miért nem engedik a jólétet létrejönni a fűlegalizáció útján?
ha fejenként öt tő kendert lehetne termeszteni, az gazdaságilag számos tekintetben fellendítőleg hatna, és általános jólétet nyújthatna az embereknek
ipar, mezőgazdaság, egészségügy
mondtam, hogy beválik
a hírek nem hazudnak
csak az ilyen sötét csőlátású barmok miatt mint te tartunk ott ahol tartunk
"a hírek nem hazudnak"
Ha ezt nem trollkodásnak szántad, akkor igazán thcvezérelt fogyatékos droid vagy.
de az ítélőképességet szószerinti értelmében te képviseled leginkább magyarán : tudsz ítélni. elítélni
most gagyarázhatsz itt nekem orvosi blablát kontár módra, mint ahogyan azt sokan teszik
de hidd el, ettől egyikünk se lesz előrébb
szerintem kicsivel sem vagyok begyepesedettebb, mint te, csak nekem a te maradi beszűkült gyűlölködő hozzáállásoddal jobban meg kell küzdenem a mindennapokban
fogd már fel unalmas vagy és hátráltatod is azt aki eltérőbb de nem rosszabb módon élné az életét, mint ahogy kisökör korodban bégették neked
emeld hát le a nyakadból a kolompot és tedd magad takarékra
értelmesebb vitákba bonyolódj bele, például a skizofrénia biokémiai egyensúllyal való kapcsolatát
ja és attól még h ilyeneken vitatkozol, az még nem azt jelenti h okos is vagy
mellesleg ilyen hülyeséget, hogy orvosilag akarod levezetni, mitől vagyok egy adott véleményen...kérlek
ha ide posztolsz, legalább vigyél bele némi színvonalat
jobb ha semmi ilyesmibe nem szagolsz inkább bele, járjál inkább hitgyülire és ott közösíts ki másokat Jézus nevében ahogy az igazi hívők teszik...az talán neked való
ja meg menj el ilyen mai antidrogos körökbe és verd a melled, h nem tépsz és ott hülyézd le azokat, aki ilyesfajta szenvedélynek áldoz
látod mennyi elfoglaltság adott neked te mintapolgár
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!