Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért nem engedik a jólétet...

Miért nem engedik a jólétet létrejönni a fűlegalizáció útján?

Figyelt kérdés

ha fejenként öt tő kendert lehetne termeszteni, az gazdaságilag számos tekintetben fellendítőleg hatna, és általános jólétet nyújthatna az embereknek

ipar, mezőgazdaság, egészségügy

2013. okt. 21. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem büntetném ennyire, de semmiképp nem támogatnám, fiatalon sokat füveztem, tudom miért mondom ezt. Ha nem hagytam volna abba, ma nem tartanék itt.
2013. okt. 21. 14:22
 32/74 A kérdező kommentje:

utálkozni, kitaszítani azt az embert aki szív ?

megalázni, és üldözni ?

Louis Amstrongot is letartóztatták már emiatt annak idején

bűnözőnek kikiáltani egy réteget, mert él egy kultúrának ?

ember asszem kár a karakterért

2013. okt. 21. 14:24
 33/74 A kérdező kommentje:

sokakat ismerek, akik már 8ik óta nyomják és semennyire sem hátráltatja őket

van aki lehorgonyzik, de az ígyisúgyis megállna

és inkább így mint technokolt szívva

csak mert azt lehet

2013. okt. 21. 14:26
 34/74 anonim ***** válasza:

"a környező országok már sorban engedélyezik"

"németország svájc csehország hollandia spanyolország"

Ezek közül melyik környező? :)

"és hasznosítják szemben ezzel a balkáni felfogással"

Balkáni gondolkodáshoz balkáni törvények.

2013. okt. 21. 14:43
 35/74 A kérdező kommentje:

németo cseho svájc neked nem elég környező ?

miért akarsz ide belgrádot ?

2013. okt. 21. 14:48
 36/74 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem sose kellett fű ahhoz, hogy rendíthetetlenül békés legyek. Egy darabig tépegettem, aztán betépve fogtam fel, hogy semmi nincs igazából abból, amit tapasztalok, csak bénázok a valóságban, amit pont nem tapasztalok meg, pedig egyedül az az igaz. Komoly megvilágosodás volt. Sokat segített persze egy-két ilyen élmény, hogy a barátnőm beállított iszonyú haragosan, és váltig állította, hogy tíz perccel azelőtt beszéltük meg telefonon, hogy érkezik, menjek le elé, nyissak ajtót... Semmit nem tudtam az egészről... Tíz perc... Ennyit szerintem nem ér a joint. Az emlékezetemet nem adom, az maga az élet, az emlékeidből nősz tapasztalttá, alkalmassá arra, hogy a kicsiket taníthasd. Egy betépett vigyorgógépnek nem sok haszna van. És ha munkahelyen játssza el a rövidtávú memóriás viccet, mellé még ugyanúgy hitetlenkedik is, ahogy én tettem annakidején, akkor szerintem nehezen szolgál a fű a társadalom épülésére, de javíts ki, ha tévednék.

Egyszerűen el kéne gondolkodni, miért kényszerültök minden egyes mondatotok után védekező pozícióba! Hogy lehet az, hogy mindenki leáll veletek vitázni erről? Miért, miért? Hol a hiba?

2013. okt. 21. 18:27
 37/74 anonim ***** válasza:
Németo.-ban nincs engedélyezve,rosszul tudod... és nem is kell itt sem.
2013. okt. 21. 19:28
 38/74 A kérdező kommentje:

azért mert egy felelőtlen kis tróger voltál anno, aki csak vagizott, nem kell hibáztatnod egy kultúrát.

sok ember tud egyensúlyban élni, és evidens, hogy meló közben nem tép, mint ahogy te sem iszol.

nem kell azt hinni, hogy mindenki ilyen sznob módon kezeli a tépést, mint te-és így a fű sem tol ki velük.

németo-ban már régóta engedélyezve van átlagban 10 gramm személyes használatra.

ennyi tudatlant egy rakáson

2013. okt. 22. 13:52
 39/74 anonim ***** válasza:

A legfőbb oka, hogy nem lenne népszerű intézkedés, bármely párt vezetné is be, a másik elég erősen (és sikeresen) tudná őket gonosz drogosoknak beállítani. Ezt egy párt sem meri bevállalni.

Másrészt, bár én támogatnám a drogok legaláizációját (végülis mit árt nekem, ha valaki elszív egyet a pincéjéban? Legfeljebb saját magának árthat vele, márha tényleg veszélyesebb, mint az alkohol vagy a koffein), de azért nem oldódna meg minden probléma. Nyilván csökkenne a bűnözés, hiszen a dealerek bezárhatnák a boltot (pl: az alkoholtilalom feloldása után az Al Capone -hoz hasonlók is lehúzhatták a rolót, legalábbis addig, amíg el nem kezdtek drogokkal kereskedni), néhány súlyos betegnek tényleg jobb lenne, de ezen kívül nem sok hatása lenne.

2013. okt. 22. 15:20
 40/74 anonim ***** válasza:
És annyira bevetítetted magadnak, hogy ez a király, hogy nem vagy hajlandó normális vizsgálatnak alávetni semmit, ami nem fér össze a téveszméddel. Gratulálok.
2013. okt. 23. 20:10
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!