Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért szavaznak olyan kevesen...

Miért szavaznak olyan kevesen a Jobbikra?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy olyan kevesen szavaznak a Jobbikra??

Sokkal jobb lenne az országnak ha ők lennének vezetésen..

Miért nem rá szavaznak?

2013. aug. 17. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
15%
Nincs kevés szavazója a Jobbiknak. Sőt egyre több, az újabb húzásával a kormány, (romagyilkosságok családjának állami kárpótlás - a magyaroknak semmi) újabb magyar emberek kaptak olyan pofont az államtól ami még a leg elvakultabb szavazóit is megszédíti kicsit. Ez ami itt megy már jó ideje Magyarországon az nagyon gáz!
2013. aug. 18. 07:40
 52/86 anonim ***** válasza:
0%
Mert a magyarellenes média átmossa az emberek agyát.
2013. aug. 18. 09:51
 53/86 anonim ***** válasza:
Veszteni tudni kell, a Jobbik meg nem tud.
2013. aug. 18. 10:15
 54/86 anonim ***** válasza:
19%

" Ha Jobbik győzne, szerencsére ez esélytelen,

akkor én másnap távoznék az országból."

Már ma indulj, liácskáddal együtt! :)

2013. aug. 18. 10:32
 55/86 anonim ***** válasza:
25%

" Kéne egy kormány, aki ugyanolyan

feltételeket tud teremteni a roma

kisebbségnek is, és akkor előre tudná vinni

egy roma is. Ha ez megvalósulna, jogosan

lehetne számon kérni a többséget a segélyből

való élésért, stb..."

Te úgy hazudozol mint ha olvasnád! Az "értelmes európában" is megpróbáltak rajtuk segíteni, miután telerikácsolták a fél világot, hogy itt "üldözik õket", de ott sem éltek vele. Akkor? Aki akar az most is ki tud törni, tanul.

És még az ilyen bohócok minõsítgetnek más pártok szavazóit, pedig tükörbe nézhetnétek!

2013. aug. 18. 10:39
 56/86 anonim ***** válasza:

2010-ben én is a Jobbikra szavaztam, mert tetszett bennük az, hogy ők voltak egyedül azok, akik kimentek az utcára és hangot adtak a nem tetszésüknek.

Csak aztán jött a fekete leves. Bekerültek és semmit nem csináltak azóta sem. Csak pofáznak a parlamentben, eltűntek az utcáról, sőt sokszor számomra érthetetlen módon is szavaznak...

Ráadásul az a sok botrány sem tett jót nekik, mint a Szegedi ügy. Nevetséges volt, hogy két hétig senki nem foglalkozott azzal, hogy Csanád zsidó. Aztán amikor már tarthatatlan volt, akkor kitálalt és kilépett... Az EP mandátumát pedig természetesen megtarthatta. Nevetséges...

Azt pedig sejteni vélem, hogy tele van ez a párt is megélhetési politikusokkal. Pont a Pörzse a legjobb példa erre, mert valamilyen szinten ismerősöm (nagybátyám szomszédja volt több évig) és régen érdekes módon nagy MSZP-s volt. Később vedlett át fideszessé és végül lett jobbikos. Végigjárta az összes aktuálisan népszerű pártot.

Szememben a Jobbik teljesen hiteltelenné és egy egyszerű populista hulladékká degradálódott, körülbelül az első év után.

Viszont annyi eszem is van, hogy nem fogok sem MSZP-re, sem Fideszre szavazni és mivel más már nincs a palettán; inkább kihagyom az egészet.

2013. aug. 18. 11:12
 57/86 anonim ***** válasza:
Szerintem is ugyanolyan feltételeket kellene teremteni a "roma" kisebbségnek, nem pedig jobbakat, ahogy most.
2013. aug. 18. 11:13
 58/86 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként itt sok kommentelő úgy ír a Jobbikról, mint 2010 előtt. Hahó, át tetszettek aludni 3 évet?

Ez a naiv, "csak a Jobbik tehet valamit" hozzáállás azóta járt le, mióta beültek a jó meleg ülésterembe, hogy évente egyet molinózva hőbörögjenek. Hol van már "Gyerekiafolyosóra" Gyula? Már ő is élvezi a semmittevést.

Van egy radikális pártunk, mint minden európai országban. Nyugaton 30-40 éve vannak, folyamatosan a 10-15%-s régióban mozogva. Ti most 2 választás alatt hoztátok fel idegességlevezetőnek őket, élvezzétek a további 4 évtized ugyanezt.

Ja de várjatok, tudom! 2018-ban győzelem? :DDDD

2013. aug. 18. 11:17
 59/86 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan ezért tartunk ott ahol.

Baloldali, magyarságukat megvető, egyébként értelmes emberek harcolnak bunkó, tirpák, írni nem tudó parasztok ellen, akik egyébként meg tennének Magyarországért. :D

Szóval aki tudná, nem akarja, aki meg akarja, az nem tudja... :D

2013. aug. 18. 13:40
 60/86 anonim ***** válasza:
21%

"Ja de várjatok, tudom! 2018-ban győzelem? :DDDD"

Pontosítok 2018-ban is győzelem, de az a győzelem nem a Jobbik győzelme lesz hanem a magyarok győzelme, mert végre olyan kormánya lehet az országnak amelyik igen pozitívan hathat mindenre. 2014-ben is a Jobbik a legesélyesebb szerintem.

2013. aug. 18. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!