Miért szavaznak olyan kevesen a Jobbikra?
Miért van az hogy olyan kevesen szavaznak a Jobbikra??
Sokkal jobb lenne az országnak ha ők lennének vezetésen..
Miért nem rá szavaznak?
"Nem mint alkotást kéne minősíteni, hanem mint a mondandóját javasoltam... "
Milyen mondandóját? Az egész filmnek annyi a mondandója, hogy amióta világ a világ, minden jóérzésű ember irtotta a zsidókat. Erről nem kell több órás filmeket készíteni, mindenki tudja magától.
"V. Lia: téged is szívesen elköltöztetnélek Mátészalkára egy évre. Biztos élveznéd."
Biztos élvezné mert jó pár kancigány megrakná hátulról.
" A szélsőséges pártok jelenléte a politikában nem összeegyeztethető a demokrácia fogalmával."
Teljesen igazad van.
"minden jóérzésű ember irtotta a zsidókat"
Félelmetes, hogy az agresszió mennyire elfogadott egyeseknek. IQ nulla, de az erőszak az megy. Gratula!
Ócsároljátok csak egymást, mi magyarok úgyis csak ehhez értünk. A politikai pártok meg éppen ebből húznak hasznot. Meg is érdemeljük, hogy ilyen kormányunk van. Csoda ezek után, hogy akinek van egy kis esze, az itt hagyja az országot? Rám aztán igazán nem lehet mondani, hogy rasszista vagyok, mert imádom a japán csajokat, ők az ideáljaim a szőkék után :D Mégis, amennyi ostoba, buta ember van itt, aki még mindig nem látja a fától az erdőt, az valami elképesztő.
Kívánom az összes fanatikus mszp és fidesz imádónak, hogy Kolompár vagy Lakatos vezetéknevű szomszédja legyen egyszer :D
Nem hinném, h kevés szavazója van a Jobbiknak, 3 éve is ment az okoskodás, h csak ennyi meg annyi aztán elég jól szerepeltek.
Szinte számítottam rá, h ezt be fogják lökni, kihagyhatatlan.
Hátha elbizonytalanodik pár szavazó, nem hisz bennük és inkább másra szavaz:)
Az meg nevetséges, h egyesek demokráciát emlegetnek, főleg a zsidók v cigányok kapcsán.
Nézzük csak meg, h viselkedik a 90%-uk?:)
Lehet a palesztin mészárlásokról is kellene egy Sorstalanság 2.;)
A homokosok pedig még mindig génhibásak:)
"IQ nulla, de az erőszak az megy"
Végre megjött Dr. House is aki monitorról mér íkút. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!