Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nyuggerek miért nem szavazna...

A nyuggerek miért nem szavaznak az LMP - re vagy a Jobbikra? És miért szavak a hazudósakra, az ígérgetőkre?

Figyelt kérdés
Aki hazudik az csal, aki csal az lop, hazudni csalni csúnyadolog!
2009. nov. 19. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
44%

ezzel a demagógiával ne fárassz ...

tény, hogy ma magyarországon egy olyan sincs, aki szalonképes párt lenne, aztán ki mennyire tudja hülyíteni a népet, ennyi az egész.

Mindenesetre szélsőségektől nagyon egyértelműen el kell határolódni !!!

2009. nov. 19. 14:58
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Mert ők inkább nem nevezném embereknek a pesti mocskos nyugdíjasokat (tisztelet a kivételnek,ami igen kevés van) KÁDÁR apjuk seggét nyalták egész életükben,buták mint egy pár rendőrcsizma.Azért szavaznak rájuk.A 40ezer ftos nyugdíjból két választása van,vagy eszik vagy befizeti a gáz számlát.Ha egy héten egyszer eszik akkor is rájuk fognak szavazni.Annyira elnyomott agyúak h az hihetetlen!
2009. nov. 19. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Nyugger...te se vagy egyszerű eset.

Már csak arra vagyok kíváncsi te melyik táborhoz tartozol.

Ha az LMP-hez akkor no komment,ha a Jobbikhoz,akkor szerintem nagyon gyorsan menj vissza a szobádba és legózz még egy kicsit.

És mielőtt még összenyálaznád a drága monitort dühödben,én Jobbik szimpatizáns vagyok,és szerintem az öregeket ne alacsonyítsd le ilyen jelzővel. Megértésedet köszönöm.

Kérdésedre a válasz: azért nem,mert minden újjal szemben gyanakvók,és bizonytalanok,így inkább teszik a voksukat arra amit már megszoktak.

A többségük ha bekapcsolja a tévét,inkább nézi a mónikát,meg a józsi barátot mint mondjuk a Discovery-t,már akik megtehetik...mert azt szokták meg.

2009. nov. 19. 15:20
 4/9 A kérdező kommentje:

„Nyugger...te se vagy egyszerű eset.”

Nem ?

Már csak arra vagyok kíváncsi te melyik táborhoz tartozol.

Nem árulom el.

Ha az LMP-hez akkor no komment,ha a Jobbikhoz,akkor szerintem nagyon gyorsan menj vissza a szobádba és legózz még egy kicsit.

De mi is a különbség ha LMP-s vagy ha Jobbikos vagyok?

És mi az a logózzás?

És mielőtt még összenyálaznád a drága monitort dühödben,én Jobbik szimpatizáns vagyok,és szerintem az öregeket ne alacsonyítsd le ilyen jelzővel. Megértésedet köszönöm.

Olyan ideges vagyok hogy ma már nem is eszek!

Szerintem ez becézés, szleng, és nem lealacsonyítás, olyam mint a csokoládé helyet a csoki, vagy a mozgáskorlátozott helyett a hikomattos, a nagyon jó helyett a zsír, érted!

Kérdésedre a válasz: azért nem,mert minden újjal szemben gyanakvók,és bizonytalanok,így inkább teszik a voksukat arra amit már megszoktak.

És az nem gáz, hogy amit megszoktak azt már megsz”pták?

A többségük ha bekapcsolja a tévét,inkább nézi a mónikát,meg a józsi barátot mint mondjuk a Discovery-t,már akik megtehetik...mert azt szokták meg.

Ki az a monika meg a józsi?

A Discoverybe meg a múltkor láttam hogy a majmok hogyan smurcolják egymást. tényleg nem rossz

2009. nov. 19. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

1. A nyugdíjasok azokra szavaznak, aki jobban megbecsüli őket, és biztosítja a nyugdíjuk értékállóságát. Szerintem ezért nem kellene elítélni őket. Álszent dolog lenne azt mondani, hogy ne érdekelje őket a saját helyzetük, gondoljanak a fiatalokra. Mindenki lesz egyszer nyugdíjas, legkésőbb akkor megérti.

2. A nyugdíjasok közül sokan emlékeznek még azokra az időkre, amikor üldöztek embereket a másságukért. Talán ezért van az, hogy ők ezeket az időket még véletlenül sem akarják újra.

3. Az LMP egyelőre nem túl ismert párt, erőtlen a propagandájuk. Persze ez még változhat (remélem, fog is).

4. Aki a nyugdíjasokat így lenézi, mint te, az körülbelül ugyanazt érdemli, hogy a társadalom és az állam hasonló tisztelettel bánjon vele majd, ha megöregszik.

2009. nov. 19. 15:38
 6/9 A kérdező kommentje:

Mindenesetre szélsőségektől nagyon egyértelműen el kell határolódni !!!

Kik azok a szélsőseggesek?

2009. nov. 19. 15:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Szóval ha többen vannak a nyuggerek mint a fiatalok akkor a nyuggerek győznek?

Mindezt azért mert még jó az emlékezetük, és még emlékeznek.

Persze megértem hiszen nem valami jó ha az embert a magasságáért üldözik!

Nem is ismerek nyuggereket, de nem hszem hogy tiszteletlen lennék velük.

Az meg soká lesz mikor én öreg leszek és lehet hogy én nem leszek öreg lehet hogy az állam nem lesz magyar.

2009. nov. 19. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Már az is tiszteletlenség,hogy az öregeket nyuggernek nevezed: vagyis csúfolod.A Kádár-időkről pedig ne mondj véleményt,mert nem éltél abban az időszakban.A jelenlegiről sincs tapasztalatod,csak szajkózod mások véleményét,ezért erről sem kellene határozott véleményt mondani.

Mellesleg a Jobbik éppúgy hazudik,mint a többi párt,erre nagyon hamar ráfogsz jönni.

2009. nov. 19. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező! Azt a rinaldó sz..ájbakuffantott herbálos anyádat kérdezd, miért kakált a világra elégedetlen munkanélkülinek!
2018. jan. 13. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!