Miért szavaznak olyan kevesen a Jobbikra?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy olyan kevesen szavaznak a Jobbikra??
Sokkal jobb lenne az országnak ha ők lennének vezetésen..
Miért nem rá szavaznak?
2013. aug. 17. 23:56
31/86 anonim válasza:
Van egy gyanúm, hogy a kérdező csak a 49%-s skizo szcientológus elmebeteg egy másik gépről bejelentkezett kamunickje, annyira próbálja a felnőttek által elképzelt tinidumát nyomni egy teljesen természetellenes módon, hogy már nekem fáj.
32/86 A kérdező kommentje:
hát én inkább maradnék a youtub-nál ott tanultam meg olyatis amit a töri tanár kihagyott és a töri könyv is pl a Balassagyarmati csata a szlovákokkal :)
2013. aug. 18. 00:34
33/86 A kérdező kommentje:
az első válaszoló az adott 1 nyomós választ én ilyenekre gondoltam,nem kérem azt hogy engem lehülyézzetek csak mert én védem a Jobbikot :)
2013. aug. 18. 00:36
34/86 anonim válasza:
"Vagy ha írástudatlan, leülhet és megnézheti a Sorstalanság című filmet. Az ilyen korban ajánlott..."
Az a film egy rakás ganéj.
35/86 anonim válasza:
Minden holokamus film egy rakás ganéj.
36/86 anonim válasza:
Azért, mert buták az emberek. Ha pár év múlva az egész ország olyan lesz, mint Szabolcs- és Borsod megyék, akkor majd rájönnek ők is, csak akkor már késő lesz. Ha minden jól megy, én már addigra nem fogok ebben az országban élni, úgyhogy nekem aztán mindegy, ki fog nyerni. Köszönjétek ezt a "demokratikus" fidesznek meg mszp-nek, akik így elcseszték az országot, és még mindig van elég ember, akik rájuk szavaznak.
37/86 anonim válasza:
49% (reggel még 51 voltál, valamit profin csinálsz), mesélsz a fagyott ufólelkeket a vulkánokban kiolvasztó szivarűrhajókról? :DDD Azok aztán az igazi mélymagyar dolgok, nem a csabakirályfi! Bár biztos ő is tízcsillió thetán szinten állt.
38/86 anonim válasza:
Nem mint alkotást kéne minősíteni, hanem mint a mondandóját javasoltam... Talán az még egy 15 évesnek is feldolgozható. Ha van benne tartás, és elég intelligens, hogy utánajárjon a másik álláspontjának alapjainak,akkor megnézi. Ha nem. Akkor kitűnő taggal bővült a Jobbik. Na jó éjt!
39/86 anonim válasza:
"49% (reggel még 51 voltál, valamit profin csinálsz), mesélsz a fagyott ufólelkeket a vulkánokban kiolvasztó szivarűrhajókról? :DDD Azok aztán az igazi mélymagyar dolgok, nem a csabakirályfi! Bár biztos ő is tízcsillió thetán szinten állt."
Ez beteg. xD
40/86 anonim válasza:
V. Lia: téged is szívesen elköltöztetnélek Mátészalkára egy évre. Biztos élveznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!