Miért szavaznak olyan kevesen a Jobbikra?
Miért van az hogy olyan kevesen szavaznak a Jobbikra??
Sokkal jobb lenne az országnak ha ők lennének vezetésen..
Miért nem rá szavaznak?
Mert a neonácizmus nem viszi előre az országot.
És a legundorítóbb, hogy pont az olyan fiatalokra támaszkodnak, mint te. Aki befolyásolható, akibe bele lehet nevelni a rasszizmust...stb.
Szerencsére a tiniknek nincs még szavazati joguk.
Bármilyen meglepő: én is fiatal vagyok.
"Mert a neonácizmus nem viszi előre az országot. "
Jahh. Az országot kizárólag a cigányok viszik előre. Nemde?
4 (azaz 5) év múlva már nem fogsz olyan butaságoknak bedőlni, mint aminek most. Középiskolás közgáz és társadalomismeret tudással rá lehet jönni, hogy a Jobbik politikája egy színház, egy kipukkantható súlytalan lufi, ami annyira valósítható meg, mint a budapesti olimpia és foci vb.
Fiatal vagy és minden fiatal hajlik a szélsőséges "lázadásra", de ne itt éld ki ezt, ez sokkal fontosabb dolog annál. A nácizmus, sovinizmus sehova se vezet.
"Középiskolás közgáz és társadalomismeret tudással rá lehet jönni, hogy a Jobbik politikája egy színház, egy kipukkantható súlytalan lufi, ami annyira valósítható meg, mint a budapesti olimpia és foci vb. "
Értem már miért szidják a magyar oktatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!