Fideszesek! Büszkék lesztek a mai hazaárulásra?
Nem vagyok jobbikos, csak azért linkeltem kurucot, mert itt találtam rá erre a videóra. A rizsa nem érdekel, csak az, amit ma meg fognak szavazni.
A Jobbik egyébként többször nyújtott be mindenféle javaslatot az ügyben, és a mai ülésnapot el is akarták halasztatni, mert kb. az egész frakció kint van az árvízi védekezéseknél.
Mindenesetre mellékes a Jobbik, ne keverjük bele, nem ők fogják ezt megszavazni, és a kérdés a fideszesekhez szól.
Csak egy megjegyzés.
Ez a Wittner Mária 56 szégyene.
A fidesz demokráciarombolásában mindent megtett, amit képviselőségéből megtudott.
Elárulta 56-ot.
Na, akkor még én leszek a hibás, hogy szembesítem a fideszeseket a kedvenc pártjuk hazaárulásával. Lássuk akkor, ha a linkelt videók kevésnek bizonyulnának.
A Fidesz a mai napon olyan törvényt hoz, amely 500 millió EU-s állampolgárnak, köztük spekulánsok hadának teszi lehetővé, hogy magyar földet vásároljon. Mivel Magyarországon a föld ára töredéke annak, mint külföldön, ezért ezzel gyakorlatilag a magyar vidék ki van végezve. Amikor az ellenség (nem átvitt értelemben) előtt kitárják a kapukat, az bizony hazaárulás.
Az már csak hab a tortán, hogy teszik ezt úgy, hogy homlokegyenest mást ígértek, tudniillik az emberek, akik a Fideszre szavaztak, azok mindennek az ellenkezőjét várták, Orbán Viktor ígéretei szerint. A képviselet azért képviselet, mert nem a saját feje után megy, hanem a MEGHIRDETETT programot KÉPVISELI, ugyanis erre, és nem az ellenkezőjére kapja a szavazatot. De mondom, ez csak hab a tortán, más lapra, a közjogi rendszer tarthatatlanságához tartozik.
Azt sem hiszem el, hogy Trianon után nem lehet megindokolni, hogy Magyarország azért a maradék kis területére érzékenyebb, mint mások.
Igen, büszke vagyok a Fideszre, de ez csak egy tettük a sok jó közül. Csak azok képtelenek észre venni, azt, hogy Magyarország fejlődésnek indult akik nagyon nem akarják. Rengeteg mindent véghez vittek, de ez még csak a kezdet.
Ha tényleg annyira rossz lenne mint ahogy itt egyesek írják akkor miért nem vonulnak ki az emberek az utcára, annyira rossz nektek akkor miért nem fogtok össze? Valószínűleg azért, mert a Fidesz jobb az eddigi kormányoknál és messze nincs annyi elégedetlen ellenző mint amit itt egyesek gondolni vélnek.
Valószínűleg sokaknak ennyi tett, jó cselekedet mint amit a Fidesz eddig véghezvitt még nem elég a bizalomhoz (ez érhető is hiszen ennyi év hazugság után nehéz elhinni, hogy végre valaki tényleg a nép érdekeit képviseli). Éppen ezért kell ismételten a Fideszt megválasztani a következő 4 évre is (meg is lesz), hogy még jobban bizonyítani tudjon és, hogy a kételkedők is megtudjanak véglegesen bizonyosodni arról, hogy igen is van egy alternatíva aki a hazánkat, a mi szeretett nemzetünket képviseli.
Éljen továbbra is a Fidesz, tiszteletem.
*Magyarországnak szüksége van külföldi tőkére mivel a magyarok képtelenek megtermelni. A gazdaságot be kell izzítani, ahogy látom egyesek nincsenek tisztában, hogy ez mekkora plusz tőkével fog járni az állam számára.
Orbán a hitel helyett egy másik alternatívát talált. Rengeteg terület parlagon hever, mert a hazai gazdáknak nincs elég tőkéje a termeléshez.
Kérdem én mi ebben a hazaárulás? Eszedbe sem jutott volna ez a szó az ügy kapcsán, ha a kuruc.info nem ezzel a szalagcímmel áll elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!