Fideszesek, Orbán Viktor szimpatizánsai! Mit gondoltok a tandíjról? Mit gondoltok arról, hogy a miniszterelnök véleménye milyen gyorsan változik?
"A helyzet úgy áll, ha tandíj lett volna, akkor én ma nem állnék itt. Ha tandíj lett volna akkortájt, Önök közül nagyon sokan nem ülnének ma itt. Beszéljünk is
mét egyenesen: a tandíj a magunkfajtákat kirekeszti az egyetemekről." (Orbán Viktor 2008. február 13-án a Syma Csarnokban.)
Az elmútnyócévben a haza ellenzékben volt! Most már nem! A nemzeti együttműködés bolgári kormánya igenis eltörli a tandíjat! Ismétlem: EL-TÖR-LI A TAN-DÍ-JAT!!!
"A Gyurcsány kormány alatt diákhitel nem volt"
2001 óta folyamatosan van diákhitel. Csak úgy megsúgom. Orbán ezzel a bújtatott tandíjjal most a nyugdíjasok, a rokkantak és a munkanélküliek után jól átvágta a palánkon a diákokat is.
ma 18:45
Puszi a hasadra megyek külföldre innen a francba és remélem tudod mit jelent ez?! Neked már nem lesz nyugdíjad ;) dolgozhatsz a következő pár évtizedben és éljen a haladás!
"Egy nemzet erejét a kiművelt diákok adják"
Peticiónk tartalma:
Az az Orbán Viktor aki nem fizetett ösztöndíjat minden egyes forintot amit azóta összegyüjtött és megszerzett haladéktalanul és kamatosan fizesse vissza az állam részére ugyanis megkárosított bennünket.
hát, igen, van, aki fontban méri a hazaszeretetét, meg a szolidaritást.
Pedig mi mindent kapott az államtól, azaz tőlem, meg tőled... ingyen óvodát (ne tessék azzal jönni, hogy a levest ki kellett fizetni), iskolát, egyesk egyetemet...
A TB- és adórendszer úgy volt kitalálva, hogy hol kaptál belőle, hol adtál. El lehet futni ...
Nem vagyok Fideszes,de hülye sem vagyok.Amikor ezt mondta a Viktor,akkor még nem volt válság.Egész Európa kínlódik a pénztelenségben kedves kérdező!
Az állam kitaníttatja ingyen a gyereket,utána meg lelép mindenki külföldre.
Egyszerűen minden megváltozott azóta,ez így csúsztatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!