Mennyi ideig lesz még Orbán Viktor a miniszterelnök?
"A következő választásig biztosan"
Én még erre sem mernék megesküdni. Tüdom, hogy a hülye magyar mindent eltűr, de nem vagyok akkor sem biztos ebben.
Csak addig amíg nem jelentkezik egy jobb alternatíva.
Feltételezéseim szerint esetleg még Szili Katalint jöhet szóba sokaknak mint hiteles személy.(De milyen pártja is van most?)
A többiek már vagy "bizonyítottak",vagy bárgyúak ,vagy teljesen komolytalanok.
Hááát, az attól függ, hogy 500 év rossz "karma" után megbűnhődte már e nép a múltat és jövendőt?
Mert ha nem ...
Ha az szoclib ellenzék tovább folytatja a jelenlegi politikát, sajnos még sokáig Orbán kormány lesz.
A legborzasztóbb az az egészben, hogy a baloldal csak saját magát okolhatja. Orbánék hátradőlve nyerik meg a következő választásokat mindaddig, amíg a baloldal nem képes egy hiteles politikust felmutatni. Olyat, aki nem sározódott be az elmúlt 20 évben, és hiteles a jelenleg bizonytalan szavazók előtt. Ők a választásra jogosultak közel 50 %-a. Nem értem miért nem képes ezt megérteni a baloldal. Vagyis értem. Hatalomvágy, irigység, emberi gyarlóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!