Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lenne Orbán Viktornál jobb...

Ki lenne Orbán Viktornál jobb miniszterelnök, és miért?

Figyelt kérdés
Kérem, senki ne írjon olyat, hogy "bárki", vagy "ő, azért mert...". Valós érveket szeretnék olvasni.

2012. okt. 4. 14:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Bartos Cs. István.
2012. okt. 4. 14:52
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
Bajnai. Rendbe rakta a z országot, bár most sokkal nehezebb dolga lenne, mint volt 2-3 éve.
2012. okt. 4. 15:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
biztos van alkalmasabb személy azoknál, mint akik eddig voltak ...
2012. okt. 4. 15:20
 4/15 anonim ***** válasza:
45%
Bajnai Gordon, Schiffer András, Karácsony Gergely, és még sokan mások. Az ok egyszerű: egyikük sem rendelkezik fanatikus rajongótáborral és egyikük sem igényli ezt. Magyarán józanul lennének képesek dolgozni, nemúgy, mint Orbán, aki majdnem 15 éve abban a tudatban él, hogy őt félistenként imádja a nép.
2012. okt. 4. 15:30
 5/15 anonim ***** válasza:
48%

Bajnai?Ugyan már, a libatolvaj...1 évig volt miniszterelnök, nem volt ideje szétlopni az országot...ettől még nem jobb.

Orbán?Szerintem ezt nem kell leírnom.

Gyurcsány? Jó vicc:D

Vona?Amint hatalomra kerülne minden úgy történne ahogy azt az EU akarja.

Ki lenne jó? Senki, vagy még nem született meg ez az ember.

2012. okt. 4. 15:37
 6/15 anonim ***** válasza:
66%
Többek közt én is, mert nem lopnék, nem nézném hülyének az országot, és ha már emelek adót, az abból bejövő pénzt értelmes és/vagy hasznos dolgokra költeném.
2012. okt. 4. 15:45
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Hogy ki lenne jobb? Azt sose tudni. Sose tudni, hogy a pénz meg a hatalom mit hoz ki az emberből, ha odakerül.
2012. okt. 4. 16:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hogy kifejezetten nem kértél ilyen válaszokat, de ki lenne rosszabb?

Amúgy Bajnainak meglenne a támogatottsága és viszonylag jól csinálta a dolgát.

Eddig kb egy dologban értettem egyet Orbánnal: ez egy félázsiai primitív nép, szerintem az embereknek Putyin kellene.

2012. okt. 4. 17:00
 9/15 anonim ***** válasza:
67%
Bocs, tudom, hogy nem ezt akarod látni, de: bárki! Mert ez sajnos így igaz. Ha kimegyünk az utcára és csak találomra rámutatunk valakire, az is ezerszer jobb lesz Orbánnál. Nem ismerek még egy ilyen embert, aki egyszerre beteg és végtelenül rosszindulatú is. A legjobb szerintem az lenne, ha végre lenne vérfrissítés a politikusok körében, jöjjenek új arcok, ne mindig a meglévőekből válogassunk. Biztos, hogy akad a magyarok közt olyan, aki remekül megfelelne miniszterelnöknek, csak még nem tudunk róla.
2012. okt. 4. 17:30
 10/15 anonim ***** válasza:
60%
Már jó pár éve megmondta egy külföldi politikai szakértő,hogy Magyarországgal az a baj,hogy magyarok vezetik!!
2012. okt. 4. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!