Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lenne Orbán Viktornál jobb...

Ki lenne Orbán Viktornál jobb miniszterelnök, és miért?

Figyelt kérdés
Kérem, senki ne írjon olyat, hogy "bárki", vagy "ő, azért mert...". Valós érveket szeretnék olvasni.

2012. okt. 4. 14:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hiába találnátok egy felkészült, gazdasági szakember miniszterelnök-jelöltet. Ha ugyanis nem lesz mögötte olyan párt, amely hajlandó lenne népszerűtlen, a lakosságot keményen sújtó intézkedéseket meghozni (márpedig ilyen nem lesz), akkor úgyis csak az államcsőd marad végkifejletnek.

Most az a legvalószínűbb, hogy Orbán lesz az, aki végül a szakadék fenekére viszi az országot.

2012. okt. 4. 18:26
 12/15 anonim ***** válasza:
A mostani politikusok közül szerintem senki.Legalábbis én nem látok ilyet.
2012. okt. 4. 19:27
 13/15 anonim ***** válasza:
38%
Bajnai. Eddig szerintem ő volt az egyetlen, aki 1 év alatt többet tett, mint mások 4 év alatt, és mindezt nem úgy, mint Orbán, hogy mindig minden mozdulatáról beszámoltak, pénzért szerezték a sok "rajongót", és Istenként imádtatta magát mindenkivel, hanem csak leült csendben, és tette a dolgát. Nem hallottam olyan miniszterelnökről az elmúlt 20 évben, akinek sikerült volna a magyar gazdaságot annyira feljebb vinni , mint neki. De Orbán Viktornál bárki jobb lenne, ahogy látom a mostani állapotokat.
2012. okt. 7. 05:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Milyen áron? IMF, privatizációk, bérbefagy, szocpol ki, 13 havi ki, ill 11% kamat nem rémlik? Egy -7-8% os pánikszerű gdp és termelés visszaesés után még jó, h. növekedni fog a gdp a következő évben ... ettől magasabb is lehetett volna, mint amit bajnai produkált a legtöbb ország képes 2 év alatt elérte a 2008as szintet, mi 2 év alatt 2% gdp növekedést értünk el ...

Ez nem eredmény, mást kell keresni!

2012. okt. 7. 11:23
 15/15 anonim válasza:
Bárki aki azér van h az országnak jó legyen
2012. okt. 15. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!