Hogy meri bárki kritizálni kormányunkat? Milyen jogon?
kedves kérdező látott mostanában pszihiáter?
nem tudom hol élsz
DE
papíron többet keresek mint 4 éve a zsebembe meg kb 10000 el kevesebb kerül
am az árak is emelkedtek 100-300% százalékkal így érthető a csóri nyugat irigykedése
sósavas cimborád meg hívhatnád hogy feloldja az országgyűlés narancsos 2/3 át
14.....szarkazmus,
egyébként kedves kérdező, nem jól tudod, 1984 van csak még nem írták bele az alkotmányba.
..."elkezdődött az ország aranykora, virágzása, a nap is egészen más színben süt"...
Nálad lehet, hogy a nap más színben süt, de nálam még erősen felhős az ég...
"Nálad lehet, hogy a nap más színben süt, de nálam még erősen felhős az ég..."
Egyél egy vaníliás karikát, egy szelet nápolyit és cserélj szemüveget. Hidd el, működni fog! Viktor mosolya csodákra képes!
"létezők közül a legjobb és legszavahihetőbb" hát ez vicces... 14. havi nyugdíjat is ígért és 1 millió munkahelyet... nem annyira tudtam melyiken röhögjek nagyobbat...
A csupa öröm és boldogságot meséld az ingyen kajáért sorban állóknak...
Szerintem gyere ki a budai házadból és utazz kicsit, nézz szét az országban, mert úgy látszik onnan ahol te állsz onnan nem látszik semmi... Ez az ország aranykora? Majd elhiszem ha a Svájciak és Luxemburgiak tömegével akarnak ideköltözni... addig meg csak parasztvakítás... de ahogy elnézlek sikerült is elvakítani a parasztokat...
Akinek ebből nem jött át a szarkazmus, az, sajnos, tapintatosan kifejezve:
Hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!