Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy meri bárki kritizálni...

Hogy meri bárki kritizálni kormányunkat? Milyen jogon?

Figyelt kérdés
Amióta az Úr 2010. évében az igazság angyala rárepült Magyarországra és a haza ellenzékből ismét megérdemelt helyére, a miniszterelnöki székbe került, elkezdődött az ország aranykora, virágzása, a nap is egészen más színben süt, mint a csúf elmúlt nyolc évben. Csupa és öröm és boldogság az életünk azóta, de úgy látszik, vannak, akiknek érthetetlen módon semmi sem jó. Nem tűrhetjük, hogy ezek a békétlen egyének drága, hős Viktorunkat, és kormányát kritikus hanggal illessék! Meg kell védenünk a kormányt, a hazát!

2013. ápr. 9. 21:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Észak Kóreában is ezt gondolhatják kb. (jó, tudom hogy csak irónia)
2013. ápr. 9. 23:10
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező látott mostanában pszihiáter?

nem tudom hol élsz

DE

papíron többet keresek mint 4 éve a zsebembe meg kb 10000 el kevesebb kerül

am az árak is emelkedtek 100-300% százalékkal így érthető a csóri nyugat irigykedése

sósavas cimborád meg hívhatnád hogy feloldja az országgyűlés narancsos 2/3 át

2013. ápr. 10. 08:56
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

14.....szarkazmus,

egyébként kedves kérdező, nem jól tudod, 1984 van csak még nem írták bele az alkotmányba.

2013. ápr. 10. 10:37
 14/22 A kérdező kommentje:
Hát, emberek, nem tudom, hogyan magyarázzam el nektek, hogy ez a kormány a létezők közül a legjobb és legszavahihetőbb. 2010 óta például kevesebbet kell gondolkodnom azon, mire költsem a pénzemet, és hétfő óta már a nyugdíjam miatt sem aggódok, hiszen ennél jobb helyen nem is lehetne. Ha pedig kirúgnak a munkahelyemről, tudom, hogy másnap egy seprűt biztosan kapok a kezembe, és lersz egy csomó szabadidőm, hogy nézhessem a parlamenti közvetítéseket és a Hír Tv-t. Úgyhogy minden nagyon happy, iszom is egy jó pohár narancslevet, és belépek a Szellemi Védegyletbe, ahol békemenetes barátaimmal, együtt imádkozhatunk kedves Vezénylő Tábornokunk egészségéért, a hangulat feloldásáról pedig Ödön barátom gondoskodik, egy jó palack házi sósavval.
2013. ápr. 10. 17:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

..."elkezdődött az ország aranykora, virágzása, a nap is egészen más színben süt"...

Nálad lehet, hogy a nap más színben süt, de nálam még erősen felhős az ég...

2013. ápr. 10. 19:58
 16/22 A kérdező kommentje:

"Nálad lehet, hogy a nap más színben süt, de nálam még erősen felhős az ég..."

Egyél egy vaníliás karikát, egy szelet nápolyit és cserélj szemüveget. Hidd el, működni fog! Viktor mosolya csodákra képes!

2013. ápr. 10. 20:02
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"létezők közül a legjobb és legszavahihetőbb" hát ez vicces... 14. havi nyugdíjat is ígért és 1 millió munkahelyet... nem annyira tudtam melyiken röhögjek nagyobbat...

A csupa öröm és boldogságot meséld az ingyen kajáért sorban állóknak...

Szerintem gyere ki a budai házadból és utazz kicsit, nézz szét az országban, mert úgy látszik onnan ahol te állsz onnan nem látszik semmi... Ez az ország aranykora? Majd elhiszem ha a Svájciak és Luxemburgiak tömegével akarnak ideköltözni... addig meg csak parasztvakítás... de ahogy elnézlek sikerült is elvakítani a parasztokat...

2013. ápr. 10. 20:59
 18/22 Joe Makepeace ***** válasza:
100%
Ezek szerint a Marson is van egy Magyarország!
2013. ápr. 10. 21:11
 19/22 A kérdező kommentje:
Basszus, leesek a székről a röhögéstől... Annyira igyekeztem játszani a birkát, hogy túl jól sikerült. Még örülhetek, hogy 10-ből 1-2 embernek lejött az irónia...
2013. ápr. 10. 21:13
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Akinek ebből nem jött át a szarkazmus, az, sajnos, tapintatosan kifejezve:

Hülye.

2013. ápr. 12. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!