Van valami az új alkotmányban amit kritizálni szeretne/szeretnétek?
Okosan kell bűnözni és nem kapok életfogytiglant.
Hadd döntsem már el én kit fogok ápolni idős korára.
Kb ennyi. Ny*morék az egész parlament.
Eddig sem osztogatták az életfogytiglant, mint a cukrot.
Aki pedig ennyit nem tud a szüleiért tenni arról megvan a véleményem...
igen, miért nem lehetett egy valóban korszerű alkotmányt csinálni? sarkalatos törvények...
"Aki pedig ennyit nem tud a szüleiért tenni arról megvan a véleményem..."
Tudod, nem mindenkinem van rá lehetősége. Van aki magát éppen hogy el tudja tartani.
Mielőtt jönne a személyeskedés: én el tudom magamat tartani és a szüleimet is segítem.
"ha te is szarban vagy és nem tudsz akkor nem büntetnek meg.
"
akkor minek kellett ezt belevenni az alkotmányba.
Minek kell olyasmit beletenni, amit úgysem tartanak be?
az államadósság csökkentése is szép cél, aztán mégis fel fognak venni hiteleket. akkor mi van? alkotmánysértés? vagy majd a sarkalatos törvény megmondja?
Az alkotmánnyal csak ez a kúria dolog ami nem teszik, amúgy a szokványos hasbeszéd.
Az új BTK-t már jobban ki fogom vesézni:)
"Aki pedig ennyit nem tud a szüleiért tenni arról megvan a véleményem..."
Neked biztos kedves, odaadó, jó szüleid voltak. De sokaknak nem, és inkább kerülik őket, ahogy lehet. Én is így teszek. És nem szeretném őket öregkorukra a nyakamba venni, nem a pénz miatt, hanem a borzalmas természetük miatt! Idegeljék egymást, ne engem, az egész gyerekkorom az idegeim kikészítésével telt, elég volt. Pénzem, ha lesz, szívesen adok, ahogy ők is adtak, de együtt már nem akarok velük lenni. Megérthetnéd, nem mindenkinek volt felhőtlen gyerekkora. Sokan nem jönnek ki a szüleikkel, és ezt el kell fogadni, senkit sem kényszeríthetnek. Míg a szülő tehet arról, milyen lesz a gyerek, addig a gyerek nem tehet arról, milyenek a szülei.
Egyébként nekem is ez az a pont, ami nem igazán tetszik. A többiről olyan semmilyen a véleményem, elvégre alig változtattak pár formai dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!