Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy a magyarok...

Miért van az hogy a magyarok a szimpatizáns pártjuk hibáit nem képes élesen kritizálni?

Figyelt kérdés

Megértem ha valaki, az Orbán arcélén megcsillanó fényben látja a magasztos jövőt. Ahogy azt is, ha valaki Gyurcsány kissé ideges és hisztisre faragott előadásmódjától olvadozik. De említhetném Vonának a fiatalos lendületéből kipattanó ősmagyar akcentusát, ami elérzékenyülés gerjeszthet benne.

De azokat a hibákat, amik valósan léteznek és nem nehéz kihámozni az amúgy letisztúlt politikai áromvonal alol, miért nem kritizálják tudatosan?

2011. máj. 29. 08:21
 1/5 A kérdező kommentje:

Jahh bocs! Az LMP-t kihagytam.

Persze az ennyire jellegtelen akcentus mentes és mindenhová besímuló, arctalan, poitikai megnyílvánulásokkal operáló párt prominenseket, nehéz is megjegyezni.

2011. máj. 29. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:
A kérdező cifra szóvirágai mögül szintén kikacsintgat politikai vonzódása, a kedvencek hibáit a feledés sűrű ködébe veszejtve... :)
2011. máj. 29. 08:39
 3/5 A kérdező kommentje:

""<covenant> válasza:

Nem hinném hogy feledékeny vagyok, de a szófodraim nem fosathatom a végtelen virágos mezejin. Pár cizellált sorban pedig nem domboríthatom ki azt a sok fekálit amit alkotott az eddigi politikai gentri. Számomra van arany minden párt mázos szavai közt, de tudom hogy sok a máz, és a hazug jelzőt is a számraveszem.

2011. máj. 29. 08:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem csak a magyarok, az emberek 99% ilyen az egész világon.
2011. máj. 29. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Evvel nem csak mi vagyunk igy, mivel az egész világ politikája ilyen. Esetleg annyival vagyunk mások, hogy toleránsabbak vagyunk, nagyobb a türelmünk és hiszünk a mesékben.
2011. máj. 30. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!