Miért van az, hogy a fiatalok 99%-a Jobbik-szimpatizáns?
Én 15/f vagyok, és az ismerőseim közül, akik kb ennyi idősek, mint én, mind a Jobbikra akarnak szavazni 2014-ben, és mindenki őket isteníti.
Én nem, mert én nem vagyok szélsőséges, de nem értem, hogy lett ilyen népszerű pont a fiatalok körében a Jobbik?
Amikor fiatal voltam én is lázadó voltam mint minden fiatal.
Talán a Jobbik az a párt amelyik legjobban megtestesíti ezt az életérzést.
Aztán majd ha telik az idő akkor rájönnek a fiatalok hogy a Jobbik egy populista demagóg párt ami addig hatékony amíg ellenzékben van,pont olyanok mint Torgyán Kisgazdapártja volt,sorsuk is az lesz.
"Én nem, mert én nem vagyok szélsőséges"
Lehet, hogy nem vagy szélsőséges, de hogy téveszmékre építesz már 15 évesen is, az biztos. És lásd a mellékelt ábrát, mennyi hozzád hasonló ember van: a Fidesznek 2/3-ada lett és a szemed előtt egypártrendszert hoz létre. Persze te nem tudod, hogy mi az, mert nem éltél akkor, sőt, Viktor előző "uralkodása" idején is csak 3-7 éves voltál.
Szerintem ne szélsőségesezd a Jobbikot, sőt: egyelőre véleményt se mondj :S
Mert biztos mesélték nekik a nagyszülők hogy mekkora egy mocskos párt az MSZP. Gondolom az öszödi beszédről is hallotak már, meg azt is tudják hogy kommunisták vannak köztük és hogy miket csináltak régen a a komcsik.
Most meg látják hogy a Fidesz is csak egyeduralmat szeretne, és a fele se igaz annak amit ígért.
Gondolom a 15 évesek nem néznek parlamenti közvetítést de a Jobbik nem állt be se a Fidesz soraiba, az MSZPébe meg végképp nem.
Nyilván a szüleik is jobbikosok mert már csak nekik lehet hinni.
Én se vagyok szélsőséges mégis a Jobbikra szavaztam.
Gondolom neked is kimosták az agyad a komcsik azért mondod hogy szélsőséges a Jobbik.
" véleményt se mondj"
akkor gyurcsányos komenista vagy ...
és így tovább..tovább..tovább
az első száz nap semmit se hozott , lehet mondani - vagy 150 mrd-t az első hetekben vesztettünk kósáék miatt.
na most képzeljük el vonáékat mit kezdenének a gazdasággal - pénzügyekkel .
a két párt közül az egyik körmönfontan és lassú halállal "akaszt" , mig a másiknál már rég "lógnának" a lámpavasakon .
Mivel máshoz nem is értenek , vili hogy mind a kettőnek köze sincs az ország gazd.-pénzügyi stabilizálásához , javításához , fejlődéséhez és azt hiszem-látom , hogy komolyan ez nem is érdekli őket .
na most ebben a magyar nemzeties militáns miliőben naná hogy a legjobban akasztós az izgibb és a mai pif -puffos magyar világlátásnak jobban megfelelnek .Nos erre a látásmódra legjobban a fiatalság idomítható és kapható .
hadd tegyek egy két hírességtől erről idézetet a Gondolatbank című könyvből a -hazafiság, nacionalizmus" fejezetből szemezgetve :
"Sosem lesz nyugalom a Földön, amíg az emberek fejéből nem sikerül kiűzni a hazafiságot " - G.Bernard Shaw.
" a hazafiság a gazemberek utolsó menedéke" -Samuel Johson
" Én nem Athén vagy Görögország polgára vagyok, hanem a világé" - Szokratész
sajna ilyeneken nem hogy a fiatalok, de még a felnőtt lakosság többsége sem gondolkodik el .
/ direkt nem írtam polgárságot , mert ez még nem a polgárságnak megfelelő élet, ezért nem is lehet igazi polgári gondolkodásmód -annyira szűk még ez a réteg /
Azért mert a többi párt vagy tutyi-mutyi, vagy a cionisták érdekeit képviselik.
Orbánéknak is csak a szája járt a választások előtt, de most h megválasztották őket ugyanúgy tesznek a közbiztonságra.
Többször lehullt már a Fidesz nemzeti álarca ezalatt a röpke 3-4 hónap alatt, csak a hülyék nem veszik észre.
Ezek után mégis szerinted melyik maradhat népszerű? Csak nem a Jobbik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!