Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a fiatalok...

Miért van az, hogy a fiatalok 99%-a Jobbik-szimpatizáns?

Figyelt kérdés

Én 15/f vagyok, és az ismerőseim közül, akik kb ennyi idősek, mint én, mind a Jobbikra akarnak szavazni 2014-ben, és mindenki őket isteníti.

Én nem, mert én nem vagyok szélsőséges, de nem értem, hogy lett ilyen népszerű pont a fiatalok körében a Jobbik?

2010. aug. 28. 08:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Én is fiatal vagyok, nekem csak az ismerőseim 70%-a jobbikos.
2010. aug. 28. 09:20
 12/19 anonim ***** válasza:
29%
Tizenévesen kommunista voltam, csak aztán ugye kinőttem. Nyugodj, meg ők is ki fogják.
2010. aug. 28. 12:08
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Azért szavaztam a Jobbikra, mert szimpatikus volt a választási programjuk. Amióta bekerültek az Országgyűlésbe követem a munkájukat. Abban sem csalódtam. Ha nem rájuk, akkor mégis kire szavaztam volna? Talán az Mszp-re, vagy az új szdsz-re, esetleg az atlantista, szabadkőművesek által vezetett álnemzeti fideszre? Mégis kire? Ha kicsit gondolkodtok, akkor rájöttök ti is, hogy CSAK A JOBBIK!
2010. aug. 28. 13:54
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
már bocsi , de már nem kötelező szavazni ha nem tudok kire.
2010. aug. 28. 14:08
 15/19 anonim ***** válasza:
60%
15-17 évesen én is szélsőjobbos voltam.Az ilyen eszmékre azért fogékonyak a fiatalok mert a lázadást, a felsőbbrendűséget hangsúlyozzák.Milyen jó már, hogy minden erőfeszítés nélkül, én azért vagyok jobb és értékesebb másnál, mert magyar vagyok.amúgy is könnyebb valakik ellen utcára vinni a magyarokat, mint valamiért
2010. aug. 28. 18:16
 16/19 anonim ***** válasza:
26%

"azért vagyok jobb és értékesebb másnál, mert magyar vagyok"

- Ez tisztára olyan, mint a szᴑpás: itt sem mindegy, hogy a fạsz melyik végén állsz... Azaz értékesebbnek lenni másnál csak akkor jó, ha te vagy értékesebb. Ha a másik az, akkor már rögtön nem annyira tetszik a dolog, ugye?

Pedro

2010. aug. 28. 20:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 27 éves vagyok, eleinte a Fideszre szavaztam, de mostanra teljesen kiábrándultam belőlük. Most már a Jobbikra szavazok. Egy városban élek Sz-Sz-B megyében, és ami itt van, az kiábrándító. Nagyon sok a kisebbségi, rengeteg a joguk, de kötelesség semmi. Pedagógus vagyok végzettségem szerint, de most nem abban dolgozom. Volt olyan roma kislány az iskolában, ahol dolgoztam, hogy már az első osztályt másodszor járja, és lehetetlen szocializálni. Ez a szülők hibája. A 15 éves, 7. osztályos roma fiú azt mondta a Szózat éneklése közben, hogy ő nem énekel, mert ő nem magyar. Ezek után nem csoda, ha Jobbikos lettem. (ez csak a jéghegy csúcsa, amit most leírtam)
2010. aug. 28. 20:33
 18/19 anonim ***** válasza:
30%

Mert a fiatalok lázadósak, nekik sose tetszik semmi, lázadnak a rendszer ellen, ez a korral együtt jár. Ők előbb-utóbb felnőnek. A Jobbik pedig lázadós párt, így megvan a szimpátia közöttük.

Szerencsére a szavazók többsége nem ezekből a birkákból áll. A jobbikban csak az az egy a jó, hogy utálják a cigányokat. Semmi több. A tipikus jobbikos szavazók azok, akik részegen az utcán rombolnak, közben ordítozzák, hogy ők a "nagy magyarok".

A politikusaik a parlamentben is csak ordítani, fenyegetőzni meg ugatni tudnak. Az értelmi szintjük nulla.

2010. aug. 28. 21:34
 19/19 anonim ***** válasza:
33%
Fiatalság bolondság! (Iuventus ventus!)
2010. aug. 29. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!