Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az, hogy égen-földön...

Miért van az, hogy égen-földön nem lelni olyan embert aki ne szidná OV-t és a Fidesst mint a bokrot, mégis jelentős támogatói bázisa van mely még erősödik is?

Figyelt kérdés
Vajon hogy rejtőznek ezek a támogatók akiket a közvéleménykutatók mérnek? Én akárhová megyek (munkahely haverok család stb) ha kiejtem: Fidess már jönnek is az anyázások, gyalázkodások. Égen földön nem lelek olyan embert aki támogatná őket-és mégis vannak rengetegen. De hol? És én miért nem találkozom velük?
2013. ápr. 3. 10:04
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Majd kiderül '14 - ben mennyire népszerű. Bár én is kritizálom őket, szidom is gyakran, hozzám inkább a Jobbik áll közelebb, de azt el kell ismerni, hogy Orbán profi politikus. Mi nem látjuk kik veszik körül, milyen tanácsokat kap, mennyi a mozgástere.

Nálunk mindig divat szidni valakit, okkal vagy anélkül, persze többnyire okkal. Viktor sem tud csodát tenni, ha akarna sem. Elég vacak a helyzet nyugaton is, jóllehet, történelmi okokból ott magasabb az életszínvonal, de ez már Orbán Viktor születése előtt is így volt. És nem úgy emlékszem, hogy a nyolc év MSZP kormány alatt annyira jól éltünk volna, volt baj akkor is elég. Akkor is kivándoroltak sokan.

Én azt látom, a legfontosabb lenne minél több munkahelyet létrehozni, és emelni a béreket, mert a bérszínvonal katasztrofális. Nincs miből költeni, ha nincs fogyasztás, nincs áfa befizetés, hatalmas a támogatandók köre, ez egy ördögi kör.

Ugyanakkor a nemzetpolitikájukkal nagyjából egyet tudok érteni. A kettős állampolgárságot a határon túli magyarok számára már '90 - ben be kellett volna vezetni, ezt minden más ország gyakorolja, szomszédaink is. A mi helyzetünk speciális, mert milliós számú magyarság él a határon kívül, ha mi nem törődünk velük, akkor ki? Azzal nincs mit tárgyalnom aki románozza, ukránozza őket, az olyan művelődjön kicsit, olvasson.

Én úgy fogalmaznám meg, hogy nem vagyok ellenük, de erősen kritizálom őket, nem szavaztam ugyan rájuk (Jobbikra szavaztam volna, de nem voltam itthon), de a korábbi rezsimet már nagyon untam.

Vannak balodali ismerőseim, de Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy hiteltelen, lejárt politikus a többségük szemében. Komolyan, ők fognak kivezetni minket a bajokból? Ezt egy balos sem hiheti. De akkor ki marad? Sokan most fognak eljutni oda, hogy nem mennek többé szavazni.

2013. ápr. 19. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!