Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az, hogy égen-földön...

Miért van az, hogy égen-földön nem lelni olyan embert aki ne szidná OV-t és a Fidesst mint a bokrot, mégis jelentős támogatói bázisa van mely még erősödik is?

Figyelt kérdés
Vajon hogy rejtőznek ezek a támogatók akiket a közvéleménykutatók mérnek? Én akárhová megyek (munkahely haverok család stb) ha kiejtem: Fidess már jönnek is az anyázások, gyalázkodások. Égen földön nem lelek olyan embert aki támogatná őket-és mégis vannak rengetegen. De hol? És én miért nem találkozom velük?
2013. ápr. 3. 10:04
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Köszi utolsó válaszoló,valami ilyesmit értettem az alatt,hogy dolgoznak!:) csak Te értelmesebben tudtad kifejezni magadat!
2013. ápr. 3. 14:00
 12/41 anonim ***** válasza:
62%

Kedves Scythian!

Íme egy tipikus magyar ember, bizony-bizony, fél hatra otthon, kocsival, elektromos kertkapuval, el tud menni nyaralni, kirándulni stb.

nyilván jól jött 0 16%-os adó (mennyit nyertél vele havonta 40-50 ezret?) most meg 10%-al olcsóbb a fűtés, meg az elektromos kertkapu (meg a medencefűtés?), gondolom, (ha volt) a hiteled is kifizetted.

elhiszem, hogy szereted őket.

de szerintem inkább maradj csendben, mert fogalmad sincs, milyen az emberek többségének ma Magyarországon élni.

2013. ápr. 3. 15:00
 13/41 anonim ***** válasza:
37%
Kedves utolsó és te miért irigykedsz? Azért,mert esetleg a tehetsége/tudása/szerencséje miatt sokra vitte? Akkor már egyből utálni kell?Nem utálni kéne,hanem utána csinálni
2013. ápr. 3. 15:15
 14/41 anonim ***** válasza:
64%
Én szeretem a Fideszt és Orbán Viktort, mert sokat segített nekem az elmúlt 3 évben. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Viszont engem még sosem kérdeztek a közvélemény-kutatók.
2013. ápr. 3. 16:12
 15/41 A kérdező kommentje:

Tehetség tudás szerencse? Azok mik? Itt Magyarországon? Ugyan.

Ha valakinek a valakije. Na az igen! Zsiga Marcell és tsai Kft.

Azért,mert esetleg a tehetsége/tudása/szerencséje miatt sokra vitte?

2013. ápr. 3. 17:44
 16/41 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező,te egy majom vagy.Én sokat tanultam és ezért keresek jól.apám buszsofőr volt anyám meg a földeken kapált...
2013. ápr. 3. 19:56
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Na de fel lett téve egy kérdés, amely szerintem jogos! Valóban furcsák a népszerűségi adatok, de szerintem tényleg ezt mérik, nem vonom kétségbe. Főleg, hogy elolvastam a hozzászólásokat. Talán nem a pillanatnyi "nekem ez az intézkedés, vagy törvény pont jól jött" alapján kellene szimpatizálni, de ez csak egy vélemény, mindenki azt teszi, amit akar. De mi van, ha egy másik intézkedés meg pont nem jól jön. Ezért nézzük kissé elvonatkoztatva saját magunktól a dolgokat. Én sajnos nem tartom hitelesnek a jelenlegi kormányt, mert ha valamit tudnak, az a kommunikáció. Bármit el tudnak adni, mint egy jó ügynök. De én nem szeretem az ügynököket. A háttérben ugyanis mindig a saját haszon játszik. (Mármint az ügynököknél, hiszen nem azért akarnak valamit rám sózni, mert nekem jó, hanem mert neki jó!) Engem ez a nagyon jó kommunikáció mégsem tudott meggyőzni, hogy ez a politika a mi országunk fejlődését szolgája. Nem így látom. A kérdés tehát kérdező jó, a válaszok is, hiszen keresztmetszetei a mai magyar közvéleménynek. Persze jobb lenne kevésbé indulatosan, sokkal több önálló gondolkodással nekiindulni majd a választásoknak. Addig még van egy év, meglátjuk mi lesz, addig még bizonyíthat minden párt!
2013. ápr. 3. 20:43
 18/41 A kérdező kommentje:

Én már tudom kire NEM szavazok.

A Fidessre nem mert bárkire inkább mint rájuk. Az ördögre magára is előbb mint rájuk.

A jobbikra nem mert az maga a megtestesült anakronizmus.

A szocikra nem mert lebőgtek, hiteltelenek.

A kicsik LMP DK stb ezek kicsik. Rájuk sem.

Mindezt végiggondolva otthon maradok inkább és nézem a falat. A fal legalább nem rabol ki mint ... nem mondom ki.

De narancs a színe.

Persze jobb lenne kevésbé indulatosan, sokkal több önálló gondolkodással nekiindulni majd a választásoknak.

2013. ápr. 3. 21:13
 19/41 A kérdező kommentje:

Én is marha sokat tanultam (3 diploma stb). És marhára nem keresek jól örülhetek ha bármi munkát találok egyáltalán.

Egy havi fix 90.000 fizetés lassan az álomkategória nekem. 3 diplomával.

Én sokat tanultam és ezért keresek jól

2013. ápr. 3. 21:15
 20/41 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, én megértelek! Sőt, igazad van. De aki nem megy el szavazni, az is választ, a nem is szavazat, ezért ezt még gondold át. Az élet nem igazságos, soha nem volt az, nem is lesz. Nem érdem szerint osztogatja a sors a kegyeit. Csak őrizd meg az egészséges önbecsülésedet, az többet ér mindennél. A magukat nagyon okosnak képzelt újgazdagok már nem találják saját arcukat, és ők a sajnálatra méltók.
2013. ápr. 3. 22:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!