Miért van az, hogy égen-földön nem lelni olyan embert aki ne szidná OV-t és a Fidesst mint a bokrot, mégis jelentős támogatói bázisa van mely még erősödik is?
a végén csak oda lyukadunk ki, hogy az egyetlen értelmes alternatíva a kétfarkú kutya párt lesz?
vagy a "ne szavaz rám" párt?
Madárkám, én dolgozom.
Az egyik legnemesebbnek tartott (és ehhez képes legszarabbul fizetett) munkát végzem.
Kitalálod mi az a munka? Én tanítom a te szaros seggű taknyos orrú pofátlan kölykeidet! Én istápolom a jövő nemzedéket!
Tanár vagyok. Diplomás munkát végzek annyiért, hogyha elmennék a Tesco-ba ládát tologatni többet keresnék.
És kezemben a jövő generáció...
Te is ahelyett,hogy dolgoznál
Tanár? Szégyen.
Egy ilyen elmebeteg senkiházit, hogy engedhetnek gyerekek közelébe?
Úgy ahogy egy hasonló elmebeteget a miniszterelnöki székbe. Csak ő többet tud ártani a hivatalával kint én. Sokkal többet-és árt is.
Egy ilyen elmebeteg senkiházit, hogy engedhetnek gyerekek közelébe?
Ez is elég nagy baj: hogy aki dolgozik, az megkülönböztetve érzi magát attól, aki:
- még nem
- most éppen nem
- már nem
- vagy igen, de nagyobb fizuért.
Hadd mondjak valamit. Három diplomával nevelem a jövendő nemzedéket nap 6-8 órában.
És ott van a Romániából ide szakadt nyolc elemis takarítónő, aki nap 3 órában nyalja a padlót-ha épp ráér két cigi és kávé között.
És ki keres többet? Én vagy a takarítónő? na lehet találgatni!!
>>>>
Ez is elég nagy baj: hogy aki dolgozik, az megkülönböztetve érzi magát attól, aki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!