Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az, hogy égen-földön...

Miért van az, hogy égen-földön nem lelni olyan embert aki ne szidná OV-t és a Fidesst mint a bokrot, mégis jelentős támogatói bázisa van mely még erősödik is?

Figyelt kérdés
Vajon hogy rejtőznek ezek a támogatók akiket a közvéleménykutatók mérnek? Én akárhová megyek (munkahely haverok család stb) ha kiejtem: Fidess már jönnek is az anyázások, gyalázkodások. Égen földön nem lelek olyan embert aki támogatná őket-és mégis vannak rengetegen. De hol? És én miért nem találkozom velük?
2013. ápr. 3. 10:04
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, nekem sincs olyan párt akire tiszta szívvel szavazhatnék, de kötelességemnek érzem, hogy szavazzak. Ezért a Fidesz ellen fogok szavazni két ellenzéki pártra, így tettem valamit és nem otthon ülve, hagyom, hogy a Fidesz birkamentesek szavazata többet nyomjon a latba, mert az biztos, hogy ők menni fognak.
2013. ápr. 4. 00:11
 22/41 A kérdező kommentje:

a végén csak oda lyukadunk ki, hogy az egyetlen értelmes alternatíva a kétfarkú kutya párt lesz?

vagy a "ne szavaz rám" párt?

2013. ápr. 4. 09:16
 23/41 anonim ***** válasza:
51%
Furcsa,hogy itt mindenki a pártoktól várja a messiást.Én nem azt vártam,soha nem is fogom.Saját sorsa kovácsa az ember! Te is ahelyett,hogy dolgoznál,munkát keresnél netezel..
2013. ápr. 4. 17:20
 24/41 anonim ***** válasza:
37%
Hát te 23-as? Talán ebből élsz, ez a munkád?
2013. ápr. 4. 18:13
 25/41 A kérdező kommentje:

Madárkám, én dolgozom.

Az egyik legnemesebbnek tartott (és ehhez képes legszarabbul fizetett) munkát végzem.

Kitalálod mi az a munka? Én tanítom a te szaros seggű taknyos orrú pofátlan kölykeidet! Én istápolom a jövő nemzedéket!

Tanár vagyok. Diplomás munkát végzek annyiért, hogyha elmennék a Tesco-ba ládát tologatni többet keresnék.

És kezemben a jövő generáció...

Te is ahelyett,hogy dolgoznál

2013. ápr. 4. 18:36
 26/41 anonim ***** válasza:
20%

Tanár? Szégyen.

Egy ilyen elmebeteg senkiházit, hogy engedhetnek gyerekek közelébe?

2013. ápr. 5. 10:17
 27/41 A kérdező kommentje:

Úgy ahogy egy hasonló elmebeteget a miniszterelnöki székbe. Csak ő többet tud ártani a hivatalával kint én. Sokkal többet-és árt is.

Egy ilyen elmebeteg senkiházit, hogy engedhetnek gyerekek közelébe?

2013. ápr. 5. 12:40
 28/41 anonim ***** válasza:
0%
Kezeltesd magad és ne taníts! Az ilyen félidióta még az iskolapadban is állandóan politizál.Remélem a gyerekek agyát mindenféle politika mentesen próbálod "kiművelni" és ha lehet ne ebben a stílusban,mint ahogy ide irkálsz.
2013. ápr. 5. 12:46
 29/41 anonim ***** válasza:
76%

Ez is elég nagy baj: hogy aki dolgozik, az megkülönböztetve érzi magát attól, aki:

- még nem

- most éppen nem

- már nem

- vagy igen, de nagyobb fizuért.

2013. ápr. 5. 20:08
 30/41 A kérdező kommentje:

Hadd mondjak valamit. Három diplomával nevelem a jövendő nemzedéket nap 6-8 órában.

És ott van a Romániából ide szakadt nyolc elemis takarítónő, aki nap 3 órában nyalja a padlót-ha épp ráér két cigi és kávé között.

És ki keres többet? Én vagy a takarítónő? na lehet találgatni!!

>>>>

Ez is elég nagy baj: hogy aki dolgozik, az megkülönböztetve érzi magát attól, aki:

2013. ápr. 5. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!