Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az, hogy égen-földön...

Miért van az, hogy égen-földön nem lelni olyan embert aki ne szidná OV-t és a Fidesst mint a bokrot, mégis jelentős támogatói bázisa van mely még erősödik is?

Figyelt kérdés
Vajon hogy rejtőznek ezek a támogatók akiket a közvéleménykutatók mérnek? Én akárhová megyek (munkahely haverok család stb) ha kiejtem: Fidess már jönnek is az anyázások, gyalázkodások. Égen földön nem lelek olyan embert aki támogatná őket-és mégis vannak rengetegen. De hol? És én miért nem találkozom velük?
2013. ápr. 3. 10:04
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem közel nincsenek annyian, mint amennyit a statisztika mér! Az emberek nem őszinték. Mást mond sok ember egy felméréskor, és mást mond a szomszédjának. Az előzőnél arra gondol, hogy "bármi megtörténhet, inkább ő most a fidesst mondja, mert ők vannak kormányon", a szomszédnak, barátnak meg kiönti a keserűségét, a csalódogtságát. Két véglet! A "sötétség" ebben a felfogásban van, sokan azt hiszik, hízelegni kell még a statisztikusnak is!
2013. ápr. 3. 10:51
 2/41 anonim ***** válasza:
89%

Nagyanyám imádja őt és egyfolytában hallgathatom a sápítozását a csodás Viktorról.

Orbánnal amúgy az a baj, hogy egyszerűen nem tudom róla megítélni, hogy tényleg komolyan gondolja ezt a nagynemzetesdit vagy csak a szavazatokért csinálja. Eddig nagyon úgy tűnik, hogy csak a szavazatokért, de akkor meg minek harcol ennyit a külföldi bírálóival, minek erőlteti ennyire az egészet?

2013. ápr. 3. 11:16
 3/41 A kérdező kommentje:

Remélem, hogy az általad megjelölt "kulturált" emberekkel sosem találkozom. Mert ha igen, akkor vszínűleg én is az elmegyógyintézetben leszek-ahogy ők ott vannak.

Próbálj kitörni ebből a sötétségből. Keress becsületes , kulturált magyar embereket,

2013. ápr. 3. 11:46
 4/41 anonim ***** válasza:
47%

"Remélem, hogy az általad megjelölt "kulturált" emberekkel sosem találkozom. "

Na akkor sikerült megválaszolnod a színvonalas kérdésedet.

Igazi balliberális módjára, nem vagy kíváncsi mások véleményére. Szélsőséges vagy és kirekesztő nem veszel tudomást a becsületes polgári magyar családokról.

2013. ápr. 3. 11:55
 5/41 anonim ***** válasza:
14%
én észrevételem alapján dolgoznak
2013. ápr. 3. 12:19
 6/41 A kérdező kommentje:

Mások véleményére kíváncsi vagyok. De arra nem hogy narancsködben úszó agymosott zombik a Nagyvezér szavait szajkózzák (ld. Békemenet-a kriptából megszökött vén idióták felvonulása) és meg vannak győződve róla hogy saját véleményük van. Dehogy van. Önálló gondolatuk sincs, nemhogy véleményük. Na erre nem vagyok vevő.

nem vagy kíváncsi mások véleményére

2013. ápr. 3. 12:43
 7/41 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező,neked mi bajod?
2013. ápr. 3. 12:46
 8/41 anonim ***** válasza:
68%

Nos, és magyar is vagyok, meg polgári is.

Ezt a diktátort mégsem tudom elviselni.

A szavazóbázisát pedig nagyrészt a kádári rendszert kiszolgáló ma már nyugdíjas emberek közt kell keresni. Aktív korúak közül főleg az alacsonyabb iskolázottságú és jellemzően vidéki városban lakó emberek tartoznak ebbe a körbe.

Ha nem jársz össze ilyen emberekkel, nem csoda, hogy nem találkozol támogatókkal.

Tán, jobb is. ;-)

2013. ápr. 3. 12:54
 9/41 A kérdező kommentje:

megmondom mi bajom. az a bajom hogy itt élek ebben a rakás szarban amit Magyarországnak hívnak (csúfolnak) és túl öreg vagyok hogy külföldre menjek.

Ha fiatal lennék, irány külföld, és röhögve hagynám megrohadni ezt a csomó idiótát OV-vel, Fletóval stb. együtt.

Harapják át egymás torkát, és menjenek ölre mindenféle hazug ideológiák mentén. Én meg jót röhögnék rajtuk külföldről.

Aztán ha kinyírták egymást jöhet a békemenet és társai. Úgyis zombik, illeni fognak egy halott világba.

2013. ápr. 3. 12:54
 10/41 anonim ***** válasza:
41%

Az utolsó kirohanásod alapján az általad említett elmegyógyintézetbe neked kellene bevonulnod, de legalábbis 2 ropogós antidepresszánst bevenni.

A semmirekellő bolsevikok utódai a semmirekellő liberálisok, akik egy teljesen hazug ideológiának az áldozatai, a legtöbbnek kilóg a segge, de dolgozni esze ágában sincs, viszont annál inkább osztják az észt a saját fórumaikon, ahol korrektül liberálisan működik a cenzúra, hogy ellenvélemény nehogy felmerülhessen. Így aztán saját magatokat hergelitek, azt hiszed a fidess két ss-el írva hihetetlen egyedi dolog? Az AN-en minden második kommentelő így írja. Meg ez a diktatúrázás, nevetséges. Milyen diktatúra? Ekkora pofája még ellenzéknek nem volt itt Magyarországon az elmúlt évszázadokban. Az a szánalmas bennetek, hogy akiket szolgáltok értelmiségnek nevez titeket és hiúságból el is hiszitek, pedig csak ingyen szekértolói vagytok azoknak akik lopásból milliárdokat szedtek össze.

Én, mint fidesz szavazó fél hatkor hazaérek a munkahelyemről, begurulok a kertembe benyomom a kertkapu gombját és onnantól a családdal foglalkozom vagy a hobbimmal és a barátainkkal, akik ugyan úgy négyévente leadják a szavazataikat. Nem "anyázunk és gyalázkodunk", hanem éljük az életünket, kirándulunk, nyaralunk, sportolunk. Az a primitív életvitel és elégedetlenkedés, amit a ballib csicskásai művelnek teljesen távol áll tőlünk, ezért nyilvánvalóan nem találkozunk. Lehet, hogy ezért ringatja magát néhány ballib olyan illúzióban, hogy itt forradalom lesz, mert egymást hergelik.

2013. ápr. 3. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!