Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ezek szerint mégis van alapja...

Ezek szerint mégis van alapja a szóbeszédnek?!

Figyelt kérdés
[link]

2012. dec. 18. 18:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%
Milyen szóbeszédnek?
2012. dec. 18. 18:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van alapja, ha nincs, azért az Amerikai Népszava toronymagasan (mélyen) alulmúlja az ÖSSZES hazai sajtóorgánumot, ideértve a Bors magazint is. Aki a valósággal szeretne némi kapcsolatot tartani, az jobban teszi ha nem onnan tájékozódik.
2012. dec. 18. 18:57
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem nézted meg a videót? Vedd a fáradtságot és alaposan nézd meg még az 50. másodperc előtti időtől. Ijesztő tüneteket produkál Orbán Viktor! De a cikket is elolvashatod, hátha okosabb leszel.
2012. dec. 18. 18:58
 4/16 A kérdező kommentje:
Kettes! Akkor értelmeznéd a tüneteket? Kiváncsi lennék rá, mert még egy laikusnak /aki még véletlenül sem orvos/ feltűnik, hogy "válámi ván".
2012. dec. 18. 19:00
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Bartus László és társai a leggusztustalanabb újságot hozták létre amit valaha magyar nyelven írtak. A valódi olvasótábora a legjellemtelenebb emberek közül tevődik össze. Én nem tartozom hozzájuk természetesen, azért szoktam beleolvasni, hogy milyen szinten áll a magyarellenesség.
2012. dec. 18. 19:02
 6/16 Komplikato ***** válasza:
53%
4-es, ezek nem tünetek hanem egy gyógyszer mellékhatásai amit bipoláris zavarra adnak. És nem ez teszi alkalmatlanná az embert.
2012. dec. 18. 19:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
De jó is lenne, ha ez lenne a leganagyobb baj Orbán Viktorral!
2012. dec. 18. 20:00
 8/16 anonim ***** válasza:
50%

"Bartus László és társai a leggusztustalanabb újságot hozták létre amit valaha magyar nyelven írtak. A valódi olvasótábora a legjellemtelenebb emberek közül tevődik össze. Én nem tartozom hozzájuk természetesen, azért szoktam beleolvasni, hogy milyen szinten áll a magyarellenesség."

Tehát aki nem veled van, az magyarellenes és jellemtelen. Értem.

2012. dec. 18. 20:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
8: Nem, nem érted. Az Amerikai Népszava egy szennylap, a legtökéletesebb megfogalmazást róla te is idézted. És én nagyon remélem hogy az ott kommentelők egy szűk kisebbség, mert ha az Amerikában élő magyarságot csak így lehet megszólítani, akkor nagyon remélem hogy ők soha a büdös életben nem költöznek haza.
2012. dec. 18. 21:08
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem magyarkodtam, hanem felívtam a figyelmet a miniszterelnök nyilvánvaló betegségére, ami adott esetben alkalmatlanná teszi a funkciójára. Nagyjából ez idő tájt egyik beszédében nkem az tűnt fel, hogy a bal könykét lengeti. Minden hoszabb mondat után. Akkor még nem találkoztam ezzel az értékeléssel, de feltűnő volt a könyök-lengetése. Azt sem tartottam normálisnak.
2012. dec. 18. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!