Romániában mégis mit képzelnek a vezetők, hogy már teljesen agyonnyomorítják a szerencsétlen dolgozó embereket? Mi ez hogy elveszik a fizetésük 25%-át, emelnek az adókon, meg újraszámolják a nyugdíjakat, hogy kevesebbet kelljen kifizetniük? Mégis mit képzelnek magukról? Ha itt ilyet megcsinálnának én komolyan merényletet követnék el ellenük... sz@rházi banda :S
Én magam is közalkalmazott vagyok, ezért írtam ki a kérdést, érdekel, ha esetleg van valaki itt Romániából, leírhatná hogy hogy éli meg mindezt... de ez elég szomorú azért :( Sajnálom főleg azokat is akik magyarok és ott élnek :(
39/F
2010. nov. 4. 21:00
1/8 anonim válasza:
Nézd, Magyarországon a jövedelmed 80%-át veszik el. Ha náluk csak 25öt, gyöngy életük van.
2010. nov. 4. 21:03
2/8 anonim válasza:
Már most is sokat vesznek el az emberektől nálunk is,nemsokára pedig még többet fognak.
2010. nov. 4. 21:20
3/8 anonim válasza:
Azt elfelejted hozzátenni,hogy a 25 %-os elvonás csak az állami alkalmazottakra vonatkozik.
A magánszférára nem.
2010. nov. 4. 21:25
4/8 anonim válasza:
Akkor meg pláne gyöngygéletük van. Majd számoljátok ki nálunk mennyit fizettek el adóra. 70% alatt senkinek sem fog kijönni.
2010. nov. 4. 21:44
5/8 anonim válasza:
öngóóóóóól:D
2010. nov. 5. 08:38
6/8 anonim válasza:
romániában aránytalanul magas az állami szféra fizetése nagyobb mint a magánszektorban egyszterűen nem tudják finanszírozni
2010. nov. 5. 14:16
7/8 anonim válasza:
Gyöngyéletük? Ezen tudnánk vitatkozni...
Egy romániai magyar.
2010. dec. 5. 17:13
8/8 anonim válasza:
gyöngyelet??????hat en ezt megcáfolnam!!! akkor miert dolgozik romania fele külföldön!!!egy szekelyföldi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!