Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ezek szerint mégis van alapja...

Ezek szerint mégis van alapja a szóbeszédnek?!

Figyelt kérdés
[link]

2012. dec. 18. 18:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Az amerikai népszava zsidó újság, nem kell nekik hinni.
2012. dec. 18. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

A cikkben volt egy szó, amit többször hallani OV-ról.DIKTÁTOR .

Tegnap az egyik plakáton Ő volt és a szöveg: Együtt tettük tönkre az oktatást. Érdekes módon a felvétel ill a kép legalább is a fej ugy van elkészítve, hogy az egy az egyben Csaucseszkura hasonlít. Mikor megláttam a plakátot azt hittem ,hogy a román diktátor. Véletlen ?

2012. dec. 19. 08:23
 13/16 anonim ***** válasza:
És ha beteg? A lényeg, hogy normálisan kormányozza ezt az országot.
2012. dec. 20. 01:48
 14/16 A kérdező kommentje:
13-as. Ha te így látod, legalább annyira beteg vagy, mint ő! Te is kezeltesd magad, mint ő!
2012. dec. 20. 20:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, te meg egy olyan ember újságát olvasod akit egy kisstílű mutatványos, mint Németh Sándor diliházba juttatott és egészen Amerikáig menekült? Aki minden bokorban Opus Dei ügynököket lát(Bajnai Gordont beleértve), aki több oldalas érvelések után Gyurcsány Ferencet hozza ki a legértelmesebb magyar politikusnak? Nevetséges.
2012. dec. 21. 09:57
 16/16 A kérdező kommentje:

Hogy tisztázzam: a szóban forgó újságot egyáltalán nem olvasom! Véletlenül került a kezembe és a vieo megfogott. Mint írtam, hónapokkal ezelőtt nekem már feltűnt, hogy valami nem stimmel nála. Azok a bizonyos könyöklengetések

egyértelműen betegségre utaltak. Ez a gyanúm most megerősödött a videón látható ijesztő nyelvpörgetést látván.

2012. dec. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!