1/23 anonim válasza:
Hasonló az MSZP plakáthoz,csak itt kimaradt a NEM szócska az elejéről..:)
2/23 anonim válasza:
Értelmetlen az egész.
Nem kérdéseket kell feltenni, hanem megvalósítható válaszokat! Az a Jobbiknál hiánycikk.
4/23 anonim válasza:
Mijenk lesz a hatalom és akkor jaj lesz nektek!!
hajrá Jobbikk!!
5/23 anonim válasza:
Kőkemény populizmus. Annak is a legprimitívebb alja. Sosem tartottam a Jobbikot sokra, de ez még az eddigieket is alulmúlja :)
6/23 anonim válasza:
Én jobbikos vagyok, de szerintem nem valami nagy szám... sőt elég gagyi :S Lehet, hogy ezt csak valami ifjúsági tagozat csinálta.
7/23 anonim válasza:
Nem tudom ez tényleg létezik-e, vagy valami 8 éves csinálta unalmába.
Ha igen nem elég,hogy gagyi még lopják is. (látszik a painttel berajzolt papírszínű téglalap)
9/23 anonim válasza:
Ez egy kommunista hányadék, amit elég amatőr módon sikerült átalakítani.
Az eredeti plakát, egy Majakovszkij nevű szovjet költő munkája, az októberi forradalom idejéből.
10/23 anonim válasza:
Hát igen. Már én sem tudom eldönteni, mi lehet több a Jobbikban kommunista vagy zs.dó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!