Mit gondoltok Gordonka állításairól?
Én személy szerint preferálom.
Erről lenne szó:
http://www.youtube.com/watch?v=DLXH6I9avkI
Azért amég ő ült a parlamenti puhapárnán, eléggé kihatott arra az ~1 évre amíg miniszterelnök volt.
Lényegében a videó a lényeg, nem az hogy visszajön-e, de ha igen én talán még a jelenlegi "jobbikos" állásomat is átfordítom rá (Ha nem mszp-s lesz)
Nektek mi a véleményetek Bajnai beszédéről? Szerintem talán ő a legértelmesebb az elmúlt 10 évben.
igen, a jobbikot az mszp gyártotta
pörzse például az mszp kampányában volt konferáló, morvai meg az szdsz-nek dolgozott
a jobbik egy kommunista párt, mint bajnai!
Aki megnézte ezt a videót értelmesen, az tudja, hogy egy igen intelligens politikus. Mikor hatalmon volt, javult a helyzet (ezt tudja minden ember), és a fidesz amit kötött az Audi-val is az ő műve.
Ő tényleg azért állt akkor az ország élére, mert más nem mert! Így igaz! De ő megtette, és felmutatta azt amit kellett!
Értelmesen elmondta mi a problémá, közbiztonságról szó nem esett, de majd a jobbik beleneveli a parlamentbe XD
Ő lényegesen úgy gondolkozik, hogy nem a pártok közötti verseny, nem a pártok közötti harc dúl. Megkell érteni amit a másik mond! És ha jó el kell fogadni, tuti miniszterelnökként elfogadná ő is a jó ötleteket.
Amiket a "jobbik" is szokott hangoztatni. Ha Bajnai az élen, jobbikkal a parlamentbe. (így már 2 párt) és még 2 normális párt odakerült (tételezzük fel lmp, bár nekem negatív véleményeim vannak róla).
Mondjuk jókérdés, hogy saját pártot alapít? Vagy becsatlakozik valahova?
Kérdező!
Ha már immáron preferálod Bajnait, akkor legalább azzal tiszteld meg, hogy nem "Gordonkának" szólítod! Így kissé hiteltelen a kérdésed.
Sajnos mindenkit tegezek, hiszen attól hogy valaki miniszerelnök volt/van, tanár, nyugdíjas, ügyvéd, bíró, számomra mind ember.
Mondjuk a magyar nyelvre is ráférne egy kis nyelvújítás, mert csak nálunk hülye hagyomány, hogy "magázzuk" a másikat. Sőt a bevándorlók nagy része (pl. kazah, angol stb.) egyenesen rühelli, ha valaki "magázza" is őket.
Na de eltértünk a tárgytól :D
Gordonka a téma :D
15:38 Kérdező
Maximálisan(!) egyetértünk a tegezést (és a nyelvreformot) illetően, de a "Gordonka" kifejezés a kérdésedben az nem tegezés, hanem becézés (illetőleg a kérdésedben inkább gunyoros hangzású).
Egyébként Te is írtad: "Na de eltértünk a tárgytól"
Valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!