Készítettem egy Jobbik kampányplakátot, mit gondoltok róla?
2012. febr. 1. 14:27
1/8 anonim válasza:
Szerintem béna, és semmitmondó.
Jobbiknak jó lesz.
2/8 anonim válasza:
Az a baj hogy nem értem....
Hideg ellen?
Inni?
Kifejtenéd?
3/8 A kérdező kommentje:
Munkanélküliség+áremelések+kizsákmányolás= Egyre kevesebb pénz jut a rosszabb keresetű emberek alapszükségleteire pl. a fűtésre, az evésre és az ivásra.
2012. febr. 1. 14:45
4/8 anonim válasza:
Akkor ez a plakát nem csak a jobbiknak jó hanem minden pártnak ugyanis ígérgetni mindenki tud.
Jobbiknak szerintem más kellene.
Pl: segítsünk a cig@nys@g felemelkedésében.(értitek?)
5/8 anonim válasza:
Kicsit olyan kommunista fillingje van...
6/8 anonim válasza:
Szerintem is egy kicsit olyan, mintha az előző rendszer elejéről maradt volna. Egy kicsit száraz és elég általános, ezekből a dolgokból nem mindenkinek az jön le, hogy a Jobbikra kell szavazni. Ennél egy kicsit konkrétabb kellene.
7/8 anonim válasza:
Még mindig jobb mint a fidesz szlogenje hogy csak a fidesz csak a fidesz -.-
8/8 anonim válasza:
nekem tetszik,de a hideg ellen helyett korona kellene,az éhség ellen helyett 4 kamaznyi narancs,de amugy oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!