Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek a Jobbik lepaktál...

Szerintetek a Jobbik lepaktál a Fidesszel?

Figyelt kérdés

EU zászlóégetés, stb.

Én nehezen hiszem, de sokan párhuzamokat látnak a két párt között

2012. jan. 15. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Politikusok. Ha úgy lesz meg a többség simán koalíciót alkotnak, nem feltétlen azért mert annyira egyetértenek hanem a hatalom miatt. Sok idő van még addig de a jelenlegi forgatókönyv szerint nagyon rá fognak szorulni egymásra.
2012. jan. 15. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak az ördöggel, csk meg akarják sürgetni az államcsődöt bizalomgerjeszéssel.
2012. jan. 15. 13:53
 3/8 bumbi02 ***** válasza:
91%

első jól látja...

amúgy szerintem igen. Nem csak az EU zászlóégetés miatt gondolom így. Nem tüntet. Illetve tüntet, csak nem éppen a kormányzat hülye lépései ellen..

Ha azt nézzük hogy ha most lenne egy választás.. akkor a Fidesz 39%ot érne el a közvéleménykutatások szerint.. utána az Mszp jönne 22%-al (ha jól emlékszem?) és a Jobbik 20-21%-al (?) akkor láthatjuk hogy a Fidesz egyetlen kormányon maradási esélye a Jobbik, mert senki más nem fogna vele össze.. Aztán most is dob a Jobbiknak néhány "csontot".. Lásd Új Színház.. Dörner...

2012. jan. 15. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem a Fidesz országos támogatottsága még mindig 60% fölött van. Bárki mond bármit, de a tények magukért beszélnek.

1) Magyarországon rakás ember imádkozik Orbán Viktorért, akinek szembe kell szállnia a gonosz EUval.

2) Erdély: mindenki arra gondolt, hogy az erdélyi magyarság mind-mind Jobbik párti, de tévedtek, az erdélyiek nagy része a Fidesz mellett sorakozik fel.

3) Szerintem az itteni fórumozok 50%-a még mindig a Fidesz mellett van, de nem merik kimondani, mert azért lepontozás jár.

2012. jan. 15. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Én is a Fidesz mellett vagyok, tehát 61 %!!!
2012. jan. 15. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát,még régen a Fidesz hozta létre a jobbikot...... ennyi! :D
2012. jan. 15. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy az egyben kijelenteni hogy a fidesz hozta létre a jobbikot, néhány embernek furcsának hangozhat akiknek 4-5éve csukva van a szemük. Vagy szószerint érthetik. A fidesz gyűlöletszító tevékenysége miatt erősödhetett meg a jobbik, ennyi az egész.
2012. jan. 15. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem a Fidesz országos támogatottsága még mindig 60% fölött van"

Soha nem volt 60% támogatottsága, a 2/3 is csak a h*lye választási törvény miatt jött össze, ötven valahány százalékuk volt csak.

2012. jan. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!