Mit gondoltok Gordonka állításairól?
Én személy szerint preferálom.
Erről lenne szó:
http://www.youtube.com/watch?v=DLXH6I9avkI
Azért amég ő ült a parlamenti puhapárnán, eléggé kihatott arra az ~1 évre amíg miniszterelnök volt.
Lényegében a videó a lényeg, nem az hogy visszajön-e, de ha igen én talán még a jelenlegi "jobbikos" állásomat is átfordítom rá (Ha nem mszp-s lesz)
Nektek mi a véleményetek Bajnai beszédéről? Szerintem talán ő a legértelmesebb az elmúlt 10 évben.
Az elmúlt 22 évben három olyan időszak volt, melyre a közgazdasági szakma pozitívan gondol. Bokros, Chikán és Bajnai munkássága. A maradék 17 évet ki lehet dobni a kukába. Bokros azóta a CEU professzora lett, csomagját az egyetemeken oktatják. Chikán eljutott az MTA-ig és a Svéd Királyi akadémiáig. Bajnait pedig a Columbiai Egyetem vendégelőadójává választották, Oszkó Péternek pedig nem csak poénból adták oda az OTP leányvállalatának vezérigazgatói székét.
A szakma és a történelem igazolta munkásságukat, és ha ezek az emberek ismét kormányzati szerepet vállalnának, én támogatnám őket. Mindegy, milyen párt nevében.
Ha ezek az emberek hatalomra jutnak, amiket felsotoltál, akkor Magyarországot 15 éven belül felsázmolják!
Ezért kell maradjon Orbán Viktor!
Egy pics@t. Orbán elmebeteg létére, nem látja be, hogy szar uton haladunk.
Ha ő marad én megyek az biztos... Nem maradok itt... Neki parlamentben sincs többet helye...
Jajj, kik, kik számolják fel Magyarországot akkor?
És hogy?
Ennek a 27%-os marhának a sületlenségeire.
Milyen fogyaték kell ahhoz, hogy azt hidd, hogy valakinek haszna származik abból, ha Magyarországot felszámolja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!