Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok Gordonka állítás...

Mit gondoltok Gordonka állításairól?

Figyelt kérdés

Én személy szerint preferálom.

Erről lenne szó:

http://www.youtube.com/watch?v=DLXH6I9avkI

Azért amég ő ült a parlamenti puhapárnán, eléggé kihatott arra az ~1 évre amíg miniszterelnök volt.

Lényegében a videó a lényeg, nem az hogy visszajön-e, de ha igen én talán még a jelenlegi "jobbikos" állásomat is átfordítom rá (Ha nem mszp-s lesz)

Nektek mi a véleményetek Bajnai beszédéről? Szerintem talán ő a legértelmesebb az elmúlt 10 évben.

2012. júl. 26. 17:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%
Soha többé bajnait!
2012. júl. 28. 22:09
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Az elmúlt 22 évben három olyan időszak volt, melyre a közgazdasági szakma pozitívan gondol. Bokros, Chikán és Bajnai munkássága. A maradék 17 évet ki lehet dobni a kukába. Bokros azóta a CEU professzora lett, csomagját az egyetemeken oktatják. Chikán eljutott az MTA-ig és a Svéd Királyi akadémiáig. Bajnait pedig a Columbiai Egyetem vendégelőadójává választották, Oszkó Péternek pedig nem csak poénból adták oda az OTP leányvállalatának vezérigazgatói székét.

A szakma és a történelem igazolta munkásságukat, és ha ezek az emberek ismét kormányzati szerepet vállalnának, én támogatnám őket. Mindegy, milyen párt nevében.

2012. júl. 28. 22:35
 13/18 anonim ***** válasza:
12%

Ha ezek az emberek hatalomra jutnak, amiket felsotoltál, akkor Magyarországot 15 éven belül felsázmolják!

Ezért kell maradjon Orbán Viktor!

2012. júl. 28. 23:12
 14/18 A kérdező kommentje:

Egy pics@t. Orbán elmebeteg létére, nem látja be, hogy szar uton haladunk.

Ha ő marad én megyek az biztos... Nem maradok itt... Neki parlamentben sincs többet helye...

2012. júl. 28. 23:14
 15/18 yossarian44 ***** válasza:

Jajj, kik, kik számolják fel Magyarországot akkor?

És hogy?

2012. júl. 30. 00:41
 16/18 A kérdező kommentje:
nem értem melyik válaszra reagáltál kérdéssel.
2012. júl. 30. 01:10
 17/18 anonim ***** válasza:
5%
Az mszp szdsz lmp akarja megszűntetni Magyarországot, élén Bajnaival, ez a céljuk!
2012. júl. 30. 08:45
 18/18 yossarian44 ***** válasza:
80%

Ennek a 27%-os marhának a sületlenségeire.

Milyen fogyaték kell ahhoz, hogy azt hidd, hogy valakinek haszna származik abból, ha Magyarországot felszámolja?

2012. júl. 30. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!