A DK éhségsztrájkja ellenében egy pikniket szerveznek a facebook-on a "Nagy zabálás" néven. Mit gondoltok erről? És arról, hogy a demokratikus koalíció egyes aktivistái fasiszta rendezvénynek tartják, illetve jelentik az oldalt a facebook-nak?
Az a baj, hogy az ilyen ellentüntetéssel, csak a DK-nak csinálják a reklámot.
Meg abból semmi jó nem szokott kisülni, ha odamegy pár részeg turbómagyar hőzöngeni meg zsidózni.
"odamegy pár részeg turbómagyar hőzöngeni meg zsidózni."
Aki ellenzi a DK marhaságait az miért "részeg turbómagyar" aki "hőzöng és zsidózik"? Én nacionalista vagyok, de Fideszes, tehát nem szélsőjobboldali és nem zsidózok.
Én csak külső szemlélőként nézem az ügyet, Gyurcsányék sztrájkja inkább csak bulvárhírként érdekelt. A piknik oldalát meg ma délután olvasgattam , tulajdonképpen bárki, akinek nem tetszik Gyurcsány ötlete, az elmehet, nem is kell hozzá semmilyen politikai oldalra állni.
De azon most fennakadtam, hogy a magukat liberálisnak nevező DK-sok lefasisztázzák a piknikezőket (nem értem, miért lenne fasiszta valaki, aki a bukott politikust látja Gyurcsányban, hisz baloldaliak is sokan annak tartják), másrészt nem értem, hogy fér össze a liberálsi gondolkozádukkal, hogy jelentgetik az oldalt, amikor úgy tűnik ,teljesen legitim kezdeményezés, ugyanúgy, mint a sztrájk. Nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!