Milyen nézeteket vall az LMP?
Nem vagyok antiszemita. Csak, hogy félre értés ne essék!
De ->Izraeli érdekeltség<- védelem. (Nem érdek, hanem érdekeltség!)
Lásd Pláza Törvény! Amikor már nem csak az izraeli Gránit Pólus épített plázákat nagy számban, óda is szóltak a Fidesznek, hogy STOP!
Onnantól antiszemita valaki hogy az izraeli lobbierőt kihangsulyozza és úgy tesz mintha nem lenne elenyésző Magyarországon!
Én olvastam "elemzést" amiben a mezőgazdaságot állítólag az izraeliek irányítják, Szinte az összes céget ők irányítják és szinte mindent felvásároltak Magyarországon! Volt ahol azt írták hogy az egész világon minden az övék!
na és sokan azért tartják magukat "mérsékeltnek" mert megengednek maguknak némi kételyt arról hogy a teljes kínai gazdaság és az arab olajbevételek is az izraeliek kezében van...
Hát bakker ez nem mérsékeltség hanem a h.lyeség tengerében egy apró szikra csak...
A plázastopp meg nem lobbierő kérdése volt mert a fene se akart már plázákat építeni mert válság volt!
Aki figyelte, a sírás sem volt túl nagy emiatt...
Bár az igaz hogy a franchise rendszerű CBA-nak jól jött! Persze tudom az is Izraeli!!! Még akkor is ha a legfőbb vezetője a legmasszívabb goj motoros vezető!
Az a baj hogy az összes antiszemita hiteltelen mert nálunk a tények olyan adatok amik "annyira evidensek hogy bár nincs rá bizonyíték mindenki tudja"...
Had döntsem már el, hogy antiszemita vagy-e vagy sem! És nem kell semmit a számba adni, sem azt amit mondanék, sem azt amit soha! Köszi!
Az építő iparban a németek mellet a rendszer változás óta erős érdek csoport az izraeli. Soha nem tudnám megmondani melyik tetszik kevésbé vagy jobban. Lakásból mind a kettő imád selejtet építeni és nem fizetni az alvállalkozóknak, tök mindegy, hogy német vagy izraeli. Mondhatnám egy kutya.
Amúgy négy nagy nyugati (nem magyar) konkurens nagy ütemben plázákat építő vállat ellen hozták eredetileg a Pláza stopot. Ha kedved például megnézheted Budapesten az Őrs vezér terén igen csak van kedve megépíteni a német Otto csoportnak a legnagyobb Plázát, Árkád 2 néven. És igen, a már engedélyezésben is leblokkolt Árkádok (Otto csoport) plázái szépen mind tovább rontották volna amúgy a plázában bolt tulajdonosok túlélési esélyeit. Jó biznisz eladnia főbérletet, fizető forgalom garancia nem jár hozzá. Jöttek erre németek, franciák és sok lassú, nem elég élelmes nemzet. (Ez dicséret volt!) Amúgy felesben most is kiadják az engedélyeket.
(((Ja és Izrael szidása sem antiszemita, csak anticionista. Persze antiszemitáknak sem tiltót. De én azt hiszem nem is szidtam most ezt a furcsa képződményt.)))
De ami csúnya a Lázárék a hard diszkont stopot is csinált a 3000nm-ből 300nm-es ?PLÁZA? stop. Mennyen a drága maszek kisboltba és CBA továbbra is aki talán kipróbálta volna a Lidl-t, Penny-t is végre. Neki lett többek közt szépen stop. Csak azt nem tudom hol plázák a diszkontok?
Amúgy jó kenő pénz forrás is a pláza stop, hogy felezik az engedélyek kiadását, és nem automatikus.
Enyves kéz kormány amúgy is "újratárgyalja" újrazsírozza az összes nagy horderejű szerződést. - hát ez elég nagy "csalódás" sokaknak az biztos.
A vásárló így működik!
Ha akar kimegy a piacra és a termelőtől vásárol!
Ha akar bemegy a pennybe vagy cba-ba, tesco-ba stb
Bárki vásárolhat minőségit és magyart ha akar!
A legtöbb embernek simán van lehetősége választani!
Ha meg az olcsó sz.rt akarja megvenni akkor megteheti. Ha meg csak azt tudja megvenni akkor azért nem a multi a hibás hanem a brutál bérelvonás amit az állam csinál és hogy a fizetés kb 35%-át költötd termékre mert a többit elviszi az adó!!(Teljes bérelvonás után marad 45%, ÁFÁval együtt marad 35%)!
Ja igen, a kenyeret pékségben veszem és nem multinál!
A zöldséget, gyümölcsöt piacon veszem és nem multinál!
De akinek a fejéhez fegyvert fognak hogy multihoz menjen de azért sír a szája a multik miatt azt csak sajnálni tudom...
" A legtöbb embernek simán van lehetősége választani! " Sokat jártál vidéken. Egy óra úton belül van egy méreg drága kis maszek és egy mondjuk még egy CBA vagy egy más drága ABC. Na ott lehetne még egy diszkont is opciónak, ha "Település 5.000 lakos felett, Vonzáskörzet 10.000 lakos felett" És oda talán még érdemes lenne elautózni is, a falúból.
Mert ha itt Budapesten megéri bemenni, akkor ott a két szívszélütéssel fenyegetőt elkerülni mégis csak talán még jobban megérné.
És a szintén német kézen lévő CBA és diszkontok közt nem nagy különbség van az árakon kívül. A munkás nyúzó TESCO ad el legnagyobb arányban és mennyiségben magyar termékeket, és ő is exportál az áruház láncok közül legnagyobb mértékben magyar terméket. A CBA-ban véletlenül levett tíz termékből, legalább kilencen max. egy felírat magyar.
Én se vidéki vagyok, csak nem vagyok bezárva Budapestre. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!