Wattie, az Exploited énekese jelenleg milyen politikai nézeteket vall?
Figyelt kérdés
csakmert mutatkozott már skrewdriveres pólóba is, meg ugye régen nagy NS volt, és nemtudom hogy mennyire változott meg, hiába a 'we belive in anarchy' száma engem nem győzött meg2011. márc. 8. 21:38
1/9 anonim válasza:
hát az exploited egy anarchista csürhe banda, nem tudom, egy emberben hogy férhet ez össze az NS-el, de tény hogy az volt.. skin-punknak mondanám
2/9 anonim válasza:
Régen punkot hallgattam, igen, nekem is kurv@ érdekes volt a hozzáállása a dolgokhoz. Szerintem ilyen szempontból "divatpunk" féle, magyarul semmilyen komolyabb politikai nézeteket nem vallhat, max NS lehet, anarchista semmiképpen sem, vagy ha annak tartja magát, akkor a legszánalmasabb divatanarchista, aki nem érti az igazi anarchia lényegét, csak rajzolgatja a bekarikázott a betűket, közben meg az egész kurv@ra nem erről szól.
3/9 Thurston válasza:
A második válaszolóval többé-kevésbé egyet értek, de azért hozzá kell tennem, hogy alapból a punk zene sem egyeztethető össze a punk ideológiával. Magyaul túl sok az ellentmondás az egész punkban ahhoz, hogy komolyanvehető legyen a komolytalansága, és ne csak görcsölésnek tűnjön. Wattie is kiválóan szemlélteti mindezt.
4/9 A kérdező kommentje:
punkhoz rengetek féle eszmerendszer tartozik tehát ne vegyed 1 kalap alá... pl NS punk, vörös punk, chaos-anarchist punk, oi! punk, street punk, afa punk, peace-anarcst punk, hippi-punk stb stb.... remélem ennyi elég ahhoz, hogy lássad hogy nem olyan egyszerű a dolog
2011. márc. 20. 22:50
5/9 Thurston válasza:
:'D
Attól, hogy felsoroltál iksz irányzatot, még nem cáfoltad meg amit írtam... Abszolúte nem is jött ide, meg nem is tudom honnan veszed, hogy nem vagyok otthon a témában. (Különben minek nyilatkoznék róla?)
6/9 A kérdező kommentje:
'punk zene sem egyeztethető össze a punk ideológiával' akkor most hogy is van? nincs olyan hogy 'punk ideológia'...
2011. márc. 21. 17:44
7/9 anonim válasza:
Az exploited jó zenét játszik.De az énekese kissé hülye.Gyakran van nácikkal de a zenéjében kigúnyolja hitlert és az anarchiát élteti meg ilyenek.Kicsit hülye
8/9 happyday válasza:
fogalmam sincs.nem foglalkozom a politikával és más politikai nézeteivel,nem érdekel.össze-vissza hazudozásból áll az egész...hallottam olyanokat hogy régebben náci volt
9/9 anonim válasza:
Idióták :D remélem már a bulibáróra táncikáltok..sületlen banda... Wattie-nak annyi köze a fasizmushoz és a rasszizmushoz,mint amennyi nektek a zenekarhoz... mutass egy képet,ahol Skrewdriveres pólóban van...honnan veszed,hogy ns? haverok vagytok? "we belivein anarchy" ?? :O te gyökér..az I believe in anarchy...csak rá kéne keresni egy-két dologra,és nem itt feltenni a hülyeségeidet..Wattie kiosztana pár csicskapofont,ami rátok is férne..ti agyoniskolázottak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!