Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Wattie, az Exploited énekese...

Wattie, az Exploited énekese jelenleg milyen politikai nézeteket vall?

Figyelt kérdés
csakmert mutatkozott már skrewdriveres pólóba is, meg ugye régen nagy NS volt, és nemtudom hogy mennyire változott meg, hiába a 'we belive in anarchy' száma engem nem győzött meg
2011. márc. 8. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
hát az exploited egy anarchista csürhe banda, nem tudom, egy emberben hogy férhet ez össze az NS-el, de tény hogy az volt.. skin-punknak mondanám
2011. márc. 8. 23:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Régen punkot hallgattam, igen, nekem is kurv@ érdekes volt a hozzáállása a dolgokhoz. Szerintem ilyen szempontból "divatpunk" féle, magyarul semmilyen komolyabb politikai nézeteket nem vallhat, max NS lehet, anarchista semmiképpen sem, vagy ha annak tartja magát, akkor a legszánalmasabb divatanarchista, aki nem érti az igazi anarchia lényegét, csak rajzolgatja a bekarikázott a betűket, közben meg az egész kurv@ra nem erről szól.
2011. márc. 9. 12:54
 3/9 Thurston ***** válasza:
A második válaszolóval többé-kevésbé egyet értek, de azért hozzá kell tennem, hogy alapból a punk zene sem egyeztethető össze a punk ideológiával. Magyaul túl sok az ellentmondás az egész punkban ahhoz, hogy komolyanvehető legyen a komolytalansága, és ne csak görcsölésnek tűnjön. Wattie is kiválóan szemlélteti mindezt.
2011. márc. 20. 22:44
 4/9 A kérdező kommentje:
punkhoz rengetek féle eszmerendszer tartozik tehát ne vegyed 1 kalap alá... pl NS punk, vörös punk, chaos-anarchist punk, oi! punk, street punk, afa punk, peace-anarcst punk, hippi-punk stb stb.... remélem ennyi elég ahhoz, hogy lássad hogy nem olyan egyszerű a dolog
2011. márc. 20. 22:50
 5/9 Thurston ***** válasza:

:'D

Attól, hogy felsoroltál iksz irányzatot, még nem cáfoltad meg amit írtam... Abszolúte nem is jött ide, meg nem is tudom honnan veszed, hogy nem vagyok otthon a témában. (Különben minek nyilatkoznék róla?)

2011. márc. 21. 16:59
 6/9 A kérdező kommentje:
'punk zene sem egyeztethető össze a punk ideológiával' akkor most hogy is van? nincs olyan hogy 'punk ideológia'...
2011. márc. 21. 17:44
 7/9 anonim válasza:
Az exploited jó zenét játszik.De az énekese kissé hülye.Gyakran van nácikkal de a zenéjében kigúnyolja hitlert és az anarchiát élteti meg ilyenek.Kicsit hülye
2011. jún. 24. 08:40
 8/9 happyday ***** válasza:
fogalmam sincs.nem foglalkozom a politikával és más politikai nézeteivel,nem érdekel.össze-vissza hazudozásból áll az egész...hallottam olyanokat hogy régebben náci volt
2012. nov. 30. 18:28
 9/9 anonim válasza:
Idióták :D remélem már a bulibáróra táncikáltok..sületlen banda... Wattie-nak annyi köze a fasizmushoz és a rasszizmushoz,mint amennyi nektek a zenekarhoz... mutass egy képet,ahol Skrewdriveres pólóban van...honnan veszed,hogy ns? haverok vagytok? "we belivein anarchy" ?? :O te gyökér..az I believe in anarchy...csak rá kéne keresni egy-két dologra,és nem itt feltenni a hülyeségeidet..Wattie kiosztana pár csicskapofont,ami rátok is férne..ti agyoniskolázottak :D
2015. aug. 2. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!