Nyugat-Európában a szélsőjobb miért vall más nézeteket, mint a hazai megfelelőjük?
Tehát nyugaton nem annyira erős a szélsőjobb oldal köreiben az antiszemitizmus és kimondhatatlanul gyűlölik a muszlimokat. Míg itthon iszonyat erős a szélsőjobb oldal köreiben a zsidógyűlölet és egyszerűen imádják a muszlimokat, szinte a tenyerükből esznek.
Miért van ez?
11:28 bruhahahaha
"Amíg három ember él a földön, egyikük mindig szélsőjobbos lesz"- a másik meg szélsőbalos -és nem nyugszik míg materialista agyhalott zombi sejthalmazgépet nem csinál a többiből. De ki a középső?
előző11:25 re
11:28 mi a probléma a fejkendővel????????
Kicsit azért rosszul látod. Nyugat-Európában inkább az a jellemző, hogy a muszlimokat rühellik, a zsidókat pedig babusgatják. Nézd meg Geert Wilderst és a többit: a zsidókkal fognak össze a muszlimok ellen. Vagy a francia Jean-Marie Le Pen is ott van, aki már addig elment, hogy holokausztozik és megbánásáról ajvékol. De említhettem volna Nick Griffint is Angliából. Szóval Nyugat-Európában nem annyira nagy az antiszemitizmus, sőt, egyáltalán nincs is, ha van, az marginális jelenség.
Nálunk a helyzet fordított. Itt inkább a muszlimokkal fognánk össze a zsidók ellen. Tehát a tendencia pont fordítottja a Nyugat-európainak.
És lehet, hogy nem értetek egyet, de szerintem nekünk van igazunk. Nem a mi kultúránk az iszlám, de azért nem is annyira "nagysátán", mint amilyennek az USA és zsidó talpnyalói lefestik (terrorista-mesék, és a többi)...Persze Európában komoly ellentétek vannak, de az nem vallási, hanem etnikai alapon történik (a vuduista nigger bevándorlók ugyanúgy balhéznak). Másrészt meg Európa ilyen értelemben csak visszakap egy kölcsönt, mondok én valamit:
A 19. században Anglia és Franciaország gyarmatosította az egész Közel-Kelete és egész Afrikát? Na akkor ők mit kerestek ott? Ez nem szúrja senkinek a szemét? Az nem volt igazságtalanság?
"A 19. században Anglia és Franciaország gyarmatosította az egész Közel-Kelete és egész Afrikát? Na akkor ők mit kerestek ott? Ez nem szúrja senkinek a szemét? Az nem volt igazságtalanság?"
Igen, csak tudod ami a gyarmatosításokkal történt az jó volt nekünk is és nekik is. Mert nézd meg mekkora putri lett Afrika, mióta a fehérek kimentek.
Most nekünk rossz és nekik jó, mivel idejönnek és míg mi dolgozunk napestig, addig ők segélyen élnek és folyton dzsukelkednek, cseszegetik az őslakosságot és legyilkolnak minket.
Ebből kifolyólag nem értem, hogy miért ujjonganak egyesek azért, mert Európát ellepik az aljanépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!