Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nyugat-Európában a szélsőjobb...

Nyugat-Európában a szélsőjobb miért vall más nézeteket, mint a hazai megfelelőjük?

Figyelt kérdés

Tehát nyugaton nem annyira erős a szélsőjobb oldal köreiben az antiszemitizmus és kimondhatatlanul gyűlölik a muszlimokat. Míg itthon iszonyat erős a szélsőjobb oldal köreiben a zsidógyűlölet és egyszerűen imádják a muszlimokat, szinte a tenyerükből esznek.

Miért van ez?

2011. máj. 28. 11:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nameny -

ma 13:02

Ez a kommented igaz, teljesen, bár úgy sem hiszi el a társadalom 1-2%-a sem.

Az amit utána írtál az én írásomra, viszont szerintem helytelen. Ne az alulkultúrált niggereket vedd alapul! Az iszlámról beszéltem, Közel-Kelet, Arábia; ahol az iszlám magaskultúrát alkotott. Mert bizony oda is mentek az angolok és franciák és mit alkottak? Csak elvittek. A zsid*kapitalista angolok akkor is csak rabolni mentek oda, nagyjából úgy, ahogy kirabolták 45-ben Németországot is.

Mellesleg néhány "nemzeti" embernek illene elolvasnia Hitler és Szálasi gondolatait az iszlám kultúráról, mert mindkettő nagy tisztelője volt neki.

De a félreértések elkerülése végett: nem a söpredék, bűnöző bevándorlókat védem. Csak annyit, hogy ne az egész kultúrát tegyük felelőssé emiatt. Mert van az iszlámnak egy olyan arca is, ami vallásos, istenfélő, és amitől Európa tanulhatna. Örök példa: az iszlám világban ha Mohamedet karikírozzák, nagy megmozdulás lesz. Európában ha Jézust valaki karikírozza, még filmdíjat is nyer.

Sok minden rosszat el lehet mondani az iszlám világról, de azt nem, hogy zs*dóktól elhülyített liberális s*ggfejek lennének, mint a mai "Európa".

Ui.: A zsidó sosem integrálódott Európához. Ellenkezőleg: Európát tette hasonlatossá a maga zsidó arculatához, Európát zsidósította el.

2011. máj. 28. 15:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Olyan hülyeségeket beszéltek, hogy arra komolyan nincsenek szavak.
2011. máj. 28. 15:15
 13/14 anonim ***** válasza:

15:12

Igazad van.

Nekem sem az iszlámmal van bajom, hanem azzal, hogy itt van nálunk. Amíg ott maradnának a helyükön Észak-Afrikában és a Közel-Keleten és nem jönnének ide, addig nem lenne semmi probléma

Remélem így világos vagyok. :)

2011. máj. 28. 15:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Nameny, szerintem ezzel mindenki így van.
2011. máj. 28. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!