Milyen nézeteket vall az LMP?
"Jó lenne, ha észhez térnének már a magyar emberek.
Megjegyzés: nem szimpatizálok egyik Parlamentben lévő párttal sem. Szóval nem kell benyögni, hogy hülye Jobbikos. Nem vagyok se az, se Fideszes, se szoci se semmi csak egy magyar ember."
Igazán konstruktív volt a hozzászólásod komolyan. Lefikázol mindenkit, aki LMP-szimpatizáns, majd közlöd, hogy a többi párt is ugyanolyan szar. Bocs, de az ilyenek miatt irányítja most egy fasiszta - antidemokratikus párt az országot. Én is köztetek voltam 2010-ben :D De már megvilágosodtam.
"az ilyenek miatt irányítja most egy fasiszta - antidemokratikus párt az országot."
Ha szerinted a Fidesz fasiszta, akkor te nem tudod mi az a fasizmus fiam. Ülj le, egyes!
És ezzel nem a Fityeszt akarom védeni, de te nagyon hülye ember vagy és úgyse érted meg.
A világ építőmesterei.
Céljaik megegyeznek a világ építőmestereinek céljaival:
Lényegileg kb ennyi:
"1. A monarchiák és minden tekintélyelvű kormányzati rendszer eltörlése.
2. A magántulajdoni és örökösödési rend eltörlése.
3. Hazafiság és nemzeti érzület felszámolása.
4. A család és házasság intézményének felszámolása.
5. Mindenféle vallás eltörlése..."
Na ezután mondom azt hogy az ide írogató szélsőjobbos és náci jobbikosok egy szót ne merjenek hisztizni hogy az ő pártjuk pedig nem náci és fajgyűlölő akik polgárháborút akarnak ami egy háborúba torkollna a környező népekkel és akár a teljes magyarság elpuszulása árán is ezt végigviszik... mert amennyi h.lyeséget itt összehordtak a legtöbben ahhoz képest a fenti "hivatalos program" még rendkívül enyhén fogalmazott és nem fedte le azt az ISZONYAT SÖTÉTSÉGET ami a fejekben van sajnos!
Nagyon durva hogy egyes emberek milyen torzító szűrőn keresztül látják a világot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!