Apám miért dicsőíti annyira a Kádár-korszakot?
"Mert akkor mindenki dolgozott, meg lehetett élni, önerőből tudták a mostani házunkat megvenni, pedig a húsiparnál dolgozott, vissza kéne hozni azt az időt, stb."...
Már komolyan az idegeimre megy ezzel, mert egyfolytában erről beszél, ha híradót néz.
Meg hogy az Orbán Viktor mekkora szemétláda (mondjuk ebben van valami :D).
Tényleg ilyen jó volt a Kádár korszak? Mert ha jól tudom, az állam nagyon eladósodott abban az időszakban, meg habár mindenkinek volt munkája, de nem volt hatékony a munka, sok embernek szinte dolgoznia sem kellett, mert egy feladatra voltak mondjuk 5-en.
Köszönöm a sok választ! :)
Édesapámat majd ideültetem, hogy olvassa el, amiket írtatok és válaszoljon. :D
"Nem mondom, hogy az MSZP mindent jól csinált, de a szegényeket ennyire nem taposta a földbe mint ez a hipokrita banda. A 2 éve alatt a Fidesz az össze s olyan intézkedést bevezette, amely ellen az MSZP ideje alatt kézzel-lábbal tiltakozott... na ezt nevezem én képmutatásnak. "
Pont az MSZP b.romsága miatt (is) kell most még jobban megszorítani. Ha nem lettél volna belőve 8 évig, akkor feltűnt volna neked, hogy a népnyúzás már az MSZP rezsim végén megkezdődött.
"És kit érdekelt hogy nem volt hatékony a munka?"
Minket, akik a jelenben élnek és nem a múlt rózsaszín (vörös) ködében.
Franklin Delano Roosevelt pedig pont egy olyan ember volt akinek a módszerei már nem is enyhén hasonlítanak a bonapartizmusra, szóval olyan nagyon sok értelme nincs tőle idézgetni.
Mostanában az emberek gondolkodása eléggé elferdült.
A Kádár-korszak tényleg nagyon jó volt. Minden megvolt ami kellett!!
A mai kor pedig egy nagy sz˝˝.
Egyébként meg nem Kádárral volt gond, hanem ezzel a mocskos néppel. Hát ha már nem figyelnek oda annyira, már lopni kell?
Amikor Kádár erősen fogta ezt a marha népet, a 70-es évekig akkor az volt a baj, amikor meg már lazított, akkor meg már az?
Most meg döglődik ez a marha nép, és ez meg jó? Hogy van ez?
Akkor legalább mindenki odafért a jóhoz.
Most meg csak a kisembert szorongatják, és tartják be vele a törvényeket. A gazdagok meg annyit lopnak amennyit csak akarnak. És csodálkozik ez a marha nép, hogy itt tart.
Az hogy itt tartunk, ez ennek az utóbbi sza˝ 20 évnek köszönhető és nem másnak.
Ezt nem tudja felfogni ez a marha, idióta nép!!
te meg biztos egy zsidó vagy, aki a bmw-ben feszít és nem lát a büszkeségtől, meg mindenkit agyon akar verni. éhezteted az embereket és csak lopsz!
te meg tünjél izraelbe!!
Egyébként meg én csak jót akarok.
Annak a szemét orbánnak meg gyurcsánynak törd el az orrát te marha. Azok károsítják ezt az országot, nem én.
A Jobbikban azt nem értem, ha annyira utálja ezt a két szemetet, akkor hogy van az, hogy még életben vannak?
Mégis csak egy mocskos zsidó vagy te, téged nem érdekel hogy élnek mások.
Csak úgy mondom már 1 éve nem tudtam magamnak venni egy új nadrágot. Egy farmerban járok, már 1 éve, te marha.
Féléve munkanélküli vagyok, mert ebbe a szar országba nincs munkahely. Te szemét jobbikos szemétláda!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!