Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Azért ez a Jobbik nem túlzás...

Azért ez a Jobbik nem túlzás egy kicsit?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 17:21
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
57%
A Magyarország a magyaroké egyáltalán nem fajelmélet.Azt jelenti,hogy azoké az ország,akik itt élnek,itt akarnak becsületesen boldogulni.Nem ők találták ki ezt egyébként,egy amerikai politikus nevéhez fűzhető ez a gondolkodás.Amerika az amerikaiaké,így hangzott eredetileg.
2009. jún. 30. 02:22
 52/59 anonim ***** válasza:
61%

igen, akárhogy meg lehet magyarázni, hogy mit jelent. nem hülyék a Jobbikosok, nem fogják nyíltan bemondani, hogy igen ezt ÚGY értjük, hogy...

mint írtam, objektívan kellene ítélni, és a dolgok mögé látni.

Hitler is mestere volt a manipulációnak, emberek millióinak agyába magyarázta be az abszurd kijelentéseit. és hittek neki.

2009. jún. 30. 10:49
 53/59 anonim ***** válasza:
50%
Ez csak megalapozatlan feltevés,és sántító párhuzam.
2009. jún. 30. 11:25
 54/59 anonim válasza:
44%
Javasolnám neked, hogy látogasd meg a www.jobbik.hu webhelyet és olvasd el a programjukat és nézd meg felvételeiket. Rögtön megváltozik a véleményed az egész magyar politikai gondolkodásod a jobbik egy fokkal kicsit másabb a többi párthoz képest..... javaslom neked ezt megnézni.
2009. júl. 11. 20:25
 55/59 anonim ***** válasza:
44%

De igen,túlzás ez az egész és nem is kicsit.Én szeretem a hazámat,de ez az egész "nagymagyarság"taszító.Nem beszélve a vezetők(lásd Morvai Krisztina,akit ha meglátok a tv-ben már rosszul vagyok)zsidós és cigányos megjegyzéseiről.Ahol én felnőttem is elég sok cigány volt és a bűnözés is jelen volt,utáltuk is azokat a bandákat,akikről köztudott volt mit csinálnak és a rendőrség is tehetetlen volt velük szemben.De voltak rendes cigánycsaládok is.

Ja és persze ott az a drága gárda,akivel egy húron pendülnek.Nekem ne vonulgassanak sehol.Kik ők?"nagymagyarok"??Ezek?Mi ez az egyenruha dolog?Szebb jövőt!?????Hogyan legyen szebb,ha ők csak a zavart keltik és többnek hiszik magukat,mint amik?

Kikérem magamnak hogy ilyen undorító,gyűlöletkeltő,szélsőséges,sujtásos öltönybe és nemzetszínű zászlóba burkolózó embereket nevezzen Magyarország(egy része)hazafinak!A térnyerésük pedig aggasztó,mint ahogy az is,hogy ilyen sokan hisznek bennük,hogy ilyen sokak tudnak azonosulni ezzel radikális szennyel.Szó nem érheti a ház elejét én nem vagyok baloldali(Isten ments),de ezt az istenadta jobbikot is odaküldeném,ahova az mszp-t,hogy ne mérgezzék Magyarország levegőjét.

2009. júl. 12. 13:00
 56/59 anonim ***** válasza:
25%
Ezt az üres,demagóg fröcsögést,ne haragudj...
2009. júl. 12. 13:22
 57/59 anonim ***** válasza:
64%

Aki azt mondja, hogy "Magyarország a magyaroké" az azt is mondja, hogy "Románia a románoké" ? vagy, hogy "Szlovákia a szlovákoké" ?

értitek a problémát nem ?

2009. szept. 7. 01:13
 58/59 anonim válasza:
35%
Én mindig is nemzeti érzelműnek vallottam magam. Jobbik szavazó vagyok és úgy érzem,hogy az is maradok. A jobbikra igenis szükség van!!! Megjegyzem,hogy a Jobbikra mint pártra van szükség! Akikre semmi szükség nincs azok a bakancsos skinhead-ek akiket a Jobbikkal azonosítanak! Ezeknek a kopasz úriembereknek a nagy része még csak szavazni sem megy el. Az,hogy ők "nagymagyarok" az egyedül a kínai magyarvagyoknemtúrista pólójukon mutatkozik meg! (nem össze tévesztendők a futball szurkolókkal!) Tehát véleményem a következő: Egy mostani skinheadek semmivel sem különbek mint a cigányok akiket gyűlölnek...SŐT! Ettől függetlenül igenis szükség van a Jobbikra és tetemes változásokra itt Magyarországon!
2009. okt. 8. 21:20
 59/59 anonim válasza:

Szerintem mindenkinek van cigány ismerőse, és szerintem mindenki ismer olyan cigányt is, aki nem bűnöz, hanem normális életet él! Dolgozik, meg hasonló! Most akkor minden cigányt ki kell irtani, azért mert cigány! Hát hova jutunk? Természetesen, aki úgy viselkedik, lop, ember öl, stb. azok kapják meg a büntetést, mindenki, cigány, magyar egyaránt! Kicsit sarkítok! Legközelebb meg az lesz, hogy "lepuffantalak öcsém, mert nagy az orrod, te biztos zsidó vagy, és én gyűlölöm azokat!"

Neeem?? Azért ez nem kicsit, hanem nagyon gáz!!

A jobbikosok, meg a gárda is ezt a nézetet erősíti! Soha nem támogatnám ezt! Mert csak gyűlölködés megy, és pont ez az, ami nem kéne már ide!

2009. nov. 23. 23:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!