Azért ez a Jobbik nem túlzás egy kicsit?
De ! az ilyen nevezi magát értelmiséginek : [link]
ez nem szégyen egy kicsit ? vagy nem zavarja ez a népet ?
a másik ep képviselőjük meg cigánytenyészetről beszélt...vona elnök úr meg csak magyarázhatott a tvben.. :-)
A magyar pártok: egyik kutya másik eb.
Morvai Krisztina olyan jogászi karriert futott be,hogy bátran nevezheti magát értelmiséginek.Amit a zsindexen írnak az meg szinte mindig szponzorált cikk,a felét sem kell elhinni.
A Jobbik nem fog elmúlni csak úgy,törődjetek már bele!Jobban teszitek,ha megbarátkoztok a gondolattal,hogy Vona Gábor előbb-utóbb miniszterelnök lesz.Morvai meg nem is tagja a Jobbiknak...
Egyáltalán nem túlzás,amit Vonáék művelnek,sőt becsülendő.Adjon az Isten erőt nekik a folytatáshoz!
Nem, nem túlzás. Az a túlzás, hogy eddig tűrtünk. Kezd felnyílni a magyar emberek szeme, és ez persze sok érdekcsoportnak nem tetszik.
A jobbik nem szélsőséges, csak a MAGYAR érdekeket védi. Ennyi, nem több, nem kevesebb. Csak hát akiknek ez nem érdeke, azok náciznak, meg fasisztáznak. Meg persze azok, akik nem látják át az összefüggéseket.
oké ... a 18:06-es től és 18:19-estől kérdem, milyen hírportálokat ajánlotok nekem és mi a véleményetek a Morvai Krisztinás cikkről amit belinkeltem ? a kuruc.info -t szoktam még olvasni az indexen kívül .
Amúgy meg erdélyi vagyok még mielőtt azt hinnétek, h zsidóval vagy cigánnyal van dolgotok (nem mintha nem lenne mindegy), de megbotránkoztat a politikusok és a nagy-magyarok viselkedése. és nem érzem azt, h lenne Magyarországon olyan párt amely tényleg a magyar érdekeket képviselné úgy, h ne legyen közben rasszista vagy antiszemita. eddig nem látom az egész helyzetet jobbnak mint ami Romániában van. ott legalább összetartanak.
mire jó ez az idegengyűlölet ?
(első voltam)
Kérdező:
Jó, ha ez nem vezet sehová akkor kérdezem, hogy TE mit teszel annak érdekében, hogy a cigányság kellőképpen be tudjon integrálódni a magyar társadalomba, vagy, hogy ne legyen számukra pozitív diszkrimináció. Vagy tudod mit? Legalább valami javaslat, hogy te mivel tennéd jobbá ezt az országot? A cigánykérdést hogyan kezelnéd? Mivel nem laksz cigányok lakta területen ezért nem érted a gyűlölködés forrását. Javaslok egy laza 8. kerületi körsétát este 21 és hajnali 2 óra között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!