Azért ez a Jobbik nem túlzás egy kicsit?
A gyakorikerdesek.hu sem biztos forrás egyáltalán,írhat ide bárki bármit...
A Magyar Gárda pedig nem végeztethet részletes pszichológiai vizsgálatot minden jelentkezőn.Szigorú szabályzatuk van,és esküt kell letenniük,amik bizony összeférhetetlenek azokkal a dolgokkal,amiket te leírtál.Az egyik szárny már kivált a gárdából hasonló okok miatt,ők a Dósa István(korábbi gárda főkapitány) nevével fémjelzett Őrzők,akiknek semmi közük a Jobbik és Vona Gábor elnök valamint Kiss Róbert főkapitány nevével fémjelzett eredeti gárdához,sőt egyenesen utálják őket.Az Őrzők voltak egyébként a várban is a holokauszttagadó felvonuláson.A ruhájuk ugyanaz maradt,de két különböző szervezetről van szó.
Igazad van .. ezért is nehéz nekem érdembeli információhoz jutni, vagy véleményhez. legyen igazad és tényleg szűrjék ki az ilyen embereket a gárdából, meg szerintem a politikából is ki kéne szűrni !
azt nem értem pont most, h miért látjátok bennem az ellenség képét ? csak azért kérdem mert megjelentek ezek a válaszok és egyből le lett szavazva az amit írtam.
csak érdeklődöm és azt szerintem normális hangvételben tettem, nem szidtam senkit és figyeltem azt amit írtatok, megpróbálok azokból okulni .
Lehet, h nem hisztek nekem, mert tényleg nem lehet tudni, h épp ki ír, de nekem ezek fontos dolgok. Meg kell valahogy védjem a saját magyarság képemet és össze kell hangoljam egy külső magyarság képpel. ha ez nem sikerül akkor mehetek el ebből az országból is mint ahogy azt Feri is javasolta...
Nem túlzás a Jobbik, meg az sem amit mond. A túlzás az amit a mostani kormánypártok az országgal tettek. Ehhez képest semmi sem túlzás. Emberek millióinak életét megnyomorítani lehet? Erre válaszul néhány szalonképtelen szó az túlzás?
Szerintem ezért a lincselés sem lenne az.
Méghogy értelmiségi ... én inkább amolyan eszetlen botrányos csőcseléknek nevezném őket. Némelyik pontjuk pedig kifejezetten felháborító, és azért megálljunk, itt európai környezetben nagyon bízom benne, hogy nem tudnak megvalósítani sok mindent, amit szeretnének.
Valahogy véget kellene vetni ennek az őrületnek ami nálunk van, na de ez nem egy ész nélküli radikális csoport érdeme lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!