Azért ez a Jobbik nem túlzás egy kicsit?
A kuruc.info stílusa valóban tartalmaz olyan elemeket,melyekkel nehéz egyetérteni,a tények,amiket közöl viszont megbízhatóak.Nem is egyszer fény derült már erre.
Ajánlom még a barikád.hu-t,a jobbik.hu-t,és a magyargarda.hu-t.
Ezt a rasszistázó dumát meg felejtsétek már el,mert kicsit unalmas...
A magyar gárda tagjaiban tényleg sok a náci. Lánytestvérem tanítja pl. az egyiket angolra felsőképzésben. folyamatosan Hitler-nek ír leveleket angolul, nameg fel szokott járni Pestre tüntetésekre randalírozni, ütésekkel tér vissza a testén. Ez biztos forrás ! nem úgy mint a "zsindex", ha már megbeszéltük h arra nem hivatkozok. unalmas duma ? lehet .. de kár, h így van ...
a másik, h félvér barátnőm van (félig magyar, félig nigériai, de magyar anyanyelvű és Mo.-n született ergo magyar ), nem egyszer volt problémám nagy-magyarokkal. pl. kijelentették nekem, h meg akarják erőszakolni a szórakozóhelyiség Wc-jében miután elkísértem barátnőmet sörért, h ne fogdossák. Leültem velük dumálni, h ezt nem kéne .. addig erősködtek csak amíg be nem jelentettem nekik, h erdélyi vagyok (ez szokott működni), megenyhült a szívük és elkezdték szidni a zsidókat. aztán meg leköptek, de örülök, h ennyivel megúsztuk. igen .. és a 3 közül az egyik a magyar gárda tagja. ez is biztos forrás és nem a zsindexről van.
ehhez mit szóltok ? (amúgy meg jobboldali érzelmű vagyok, de szeretem a jó nőket és nem értem miért kell a magyarnak így viselkedni, teljesen kiábrándító ... )
(igen, egyet értek a fölöttem lévővel, a cigányok viselkedése is túlzó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!