Azért ez a Jobbik nem túlzás egy kicsit?
Bocsáss meg, de a fasizmushoz nem kell feltétlenül fajelmélet vagy élettér elmélet. Leírhatnám a személyes tapasztalataimat , de erre ez a szöveg a válasz " A gyakorikerdesek.hu sem biztos forrás egyáltalán,írhat ide bárki bármit... " teljesen jogosan.
Ameddig itt vitatkozol te sem csinálsz semmi mást mint szavakkal dobálózol (erre van ez az oldal). az hogy hallottál Olaszliszkáról, Kiskunlacházáról, Veszprémről egy dolog, képzeld el a testvérem Bőcsön volt tanárnő, tudom igen jól, h milyenek ott a körülmények és nem mondják be a tv-be, a testvéremet is majdnem megverték a cigány diákok, mégsem általánosítok, nem gyűlölöm őket és ő sem ! ki kéne menned az utcára és igazi tapasztalatokat kéne szerezned ahhoz, h igazán hiteles legyél ! a tv és a sok internetes portál egyáltalán nem biztos, h a valóságot írja le ! ha ez így lenne akkor elmehetnénk egy csillagközi kávéra a pl. a jupiterre megvitatni a témát !
Ha egy kicsit más környezetbe is mozognál te is észrevennéd, h igen nagy a gond. gyűlöletet felhasználva szereznek támogatókat, mutogatnak egy láthatatlan ellenségre amivel összefogják egy nép egy részét, az ellenségnek pedig azt mondják, h : a zsidók, a cigányok , a románok, a szlovákok, a négerek, az arabok, a kínaik stb. stb. nem unják már ? és milyen láthatatlan zsidók veszik meg ezt az országot ? miért kéne nekik pont Magyarország ?
Ahelyett, h itt szaporítanád a szót dolgozz és próbálj együtt élni a melletted lévővel ! ameddig csak mutogatsz, gyülölködöl, keresed másban a hibát és nem teszel semmit te sem leszel jobb mint a magyart verő román a határon túl !
(és még valami .. a Szlovákiában élő magyar nem szlovák, hanem magyar, ne keverd a kettőt )
Ha valakinek nem tetszik le lehet szavazni ! Ez a véleményem ...
Te bocsáss meg,de a fasizmushoz igenis kell az élettér-és a fajelmélet.Szerves részét,alapját képezi.Ha nem hiszed,akkor nyugodtan vedd csak elő a történelem könyveidet.Amire te gondolsz,az a rasszizmus/kirekesztés.
A temetői vadászkutyát nem érdekli a demagóg szöveged.Egy rohadt szóval nem mondtam sem én,sem egyetlen jobbikos politikus,hogy minden cigány/zsidó bűnöző.A Jobbikhoz erősen köthető Magyar Gárdának pedig vannak cigány/zsidó és szlovák származású tagjai is.
Én nem keresem a hibát senkiben,egyszerűen csak van szemem,eszem és lelki indulatom.Nekem nem egyes népcsoportokkal van bajom,hanem a bűnözőkkel,akik lassan már tényleg a testi épségemet fenyegetik.ELÉG VOLT!A bűnös bűnhődjön.
Amúgy meg nem tudom hallottál-e már bizonyos zsidó vezetőről,aki azt híresztelte fennhangon hívei között,hogy szabad számotokra az út Magyarország felvásárlására.Méghogy nem létező....
Még egy gondolat,amit már többször is beidéztem itt a gyk-n:
"Senki se higyjen a farkasoknak,ha a vegetáriánus étrendet dicsőítik,és azt se higyje senki,hogy a ganajtúró bogarak holnaptól mézet fognak gyűjteni"-Vona Gábor,a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda elnöke
Valahogy az az érzésem,hogy a Jobbik ellen általában a zsidók/cigányok és a bűnözők teszik le a voksukat.Mindnyájan azért,mert félnek.A különbség annyi,hogy előbbiek nem feltétlen okkal,míg utóbbiak igen.
Akik mellettük vannak,általában ők is félnek.Ők tőlük várják a segítséget.Az eddig történtek alapján egyáltalán nem alaptalanul.
nem vagyok cigány, sem zsidó, sem bűnöző. ja és szdsz szavazó sem. sőt semmilyen párttal nem szimpatizálok. MÉGIS OBJEKTÍVAN megállapítottam, hogy amit a Jobbik művel, azt úgy hívják hogy demagógia. mesterien képesek befolyásolni az embereket.
igazat adok a pár hozzászólással előbbi kommentelőnek.
nincs fajelmélet?
szerinted a Magyarország a magyaroké, mit jelent? (tudom, a Jobbik megmagyarázza nektek hogy ez nem AZT jelenti, csak képesnek kéne lenni a dolgok mögé látni, és nem egyből elhinni amit Vona bácsi kijelent...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!