Tudtok mondani 10 épkézláb érvet a Jobbik mellett?
Mivel másik kérdésbe belebonyolódtam már többször is hogy a Jobbik jobb-e, ezért inkább külön kérdést teszek fel.
Tudtok mondani 10 épkézláb érvet a Jobbik mellett, illetve amellett hogyha ők lesznek hatalmon miért lesz másabb mint most, és mi erre a garancia?
Miért nem szavaztam a jobbikra?
- rasszisták
Azért rasszisták,mert a bűnözést vissza akarják szorítani,a bűnözők többsége meg köztudott,hogy kik közül van?
- eluralkodna a káosz és az erőszak az orzságban
Az már most is el van uralkodva ha nem vetted volna észre,már még itt is csak a veszekedés folyik,a kilátástalan helyzetekről!Erőszak meg ott van,mikor kizsebelnek,beléd kötnek az utcán,meg kirabolják az otthonod!Ja persze ha olyan környéken lakol,ahol nincs ilyen,akkor érthető,hogy így látod!
- háborúba sodornák az országot
Ezt mire alapozod?Vannak konkrét bizonyítékaid,ami ezt alá támasztaná,vagy csak úgy gondolod?
Kérdező: téged fizetnek ezért? Ha nem akarsz a Jobbikra szavazni, ne tedd. Akik rászavaznak, azok tudják miért. ;)
Akik rászavaznak tudják miért..
Egyelőre nagyon úgy tűnik hogy igazándiból nem nagyon tudják.. Legalábbis még senki se írt le valami értelmes választ...
Ui: Sajnos nem kapok érte pénzt, akkor több ilyen kérdést tennék fel:)
Miért kell most is offolni? Aki nem tud 10 jó érvet, az inkább hallgasson és ne védelmezzen egy olyan pártot sem, ami mellett nem tud kiállni.
Én nem tudok 10 jó érvet egyik párt mellett sem.
És te kérdező tudsz konkrétumot írni 10-et,hogy miért ne?Nem kell itt tíz,egyszerűen azért,mert ők legalább a parlamentben is ki merik mondani,ami a lényeg!Ilyen vezetők kellenek,nem hazug pénzsóvár banda!
Hogy miért ne? Tehát ti a Jobbikra szavaztok, de megindokolni nem tudjátok.. Én meg aki nem szavazok senkire, én meg indokoljam meg hogy miért nem a Jobbikra? Na jól van. Bocsi, de lustaság miatt kimásolom egy másik válaszomból:
1., A Jobbik ugyanolyan mint a többi párt. Csak nemzeti színekbe öltöztek. Ők is a pénzért csinálják.
A Jobbik észrevette hogy van egy hatalmas be nem töltött űr a magyar választók körében: a "nemzeti oldal"...Gyorsan csináltak Árpádsávos zászlót, megkeresték azokat a pontokat amikre leginkább harap az általuk megcélzott tizenéves réteg, illetve a minden pártban csalódott 30+os réteg, mint például a cigány kérdés, fújj kommunizmus, enyhe rasszista színezet, nyugat utálat, kapitalizmus ellenesség...
Válság időben az ilyet meg lehet lovagolni... A szélsőség, a demagóg, mindig válság időszakban erősödik meg. Ha az emberek jól élnek, nem különösképpen érdeklik a radikális megoldások.. De ha már úgy érzik hogy csak ez segíthet, akkor radikális változást. (lásd Hitler NSDAP-je mikor tudott felfutni, mikor NO nyakig benne volt sz*rban, nem nácizom le a jobbikot félre ne értsétek, csak a példa megállja helyét)
A Jobbik felismerte hogy itt van egy hatalmas réteg akik kiábrándultak a rendszerváltó pártokból, mert nem látnak eredményt, illetve itt egy hatalmas leendő választópolgári réteg (14-18 évesek) akiknek könnyü a fejükbe ültetni hogy Árpád Szent Vére csörgedezik ereinkben...
2., Komolytalan program, és miniszterelnök jelölt.
Van egyáltalán valami konkrét programjuk? (ami a honlapjukon fenn van azt ne nevezzük konkrét programnak, mert egy mesefüzet)Valami Elképzelésük? Egy termékmenedzserre lenne szükségünk mint miniszterelnök akinek semmilyen jogi, gazdasági, társadalomtudományi végzettsége, képzettsége, tapasztalata sincs (alias Vona GÁbor)? (nem vagyok annak híve hogy csak az a jó szakember akinek papírja van, elismerem én azt is akinek csak tapasztalata..)
3., Szélkakasok...
Amíg be nem jutottak Parlamentbe, addig ííígy Magyar Gárda, úúúgy Magyar Gárda, mellénybe esküszöm mert huszáros magyar vagyok stb... Aztán mikor Magyar Gárdánál volt valami kirobbanó kis média botrány, akkor a Jobbik kijelentette hogy nekik mi közük van hozzá? Amíg kellett szavazatot gyűjteniük addig tüntettek, játszották a radikálist, meg az utca emberét, fogták a Magyar Gárda kezét, most mikor bekerültek, talán 2x ha voltak kinn tüntetni? Pedig eléggé elnyomják most is a kisembereket.
Na most lebuktam, én se tudtam tízet leírni.. De legalább írtam le értelmes érveket amellett hogy miért nem szavazok a Jobbikra. Ezeket nagyon vitatni nem lehet szerintem, mert konkrétumok vannak benne, tényadatok, nem érzelmi alapon mondtam azt hogy miért nem szavazok rájuk, hanem leírtam nektek hogy miért ugyanaz a Jobbik mint a többi párt..Politikusokból áll. Ez a gond. De a többi párttal se szimpatizálok. Mielőtt elő jönnétek azzal hogy perszeee mer aztán a Fidesz jobb, meg az Mszp jobb... Azok se jobbak.
"Na ez az,amikor a kérdező elfogult és hiába írnak neki érveket,ugysem érti meg,vagy fogadja el azt,csak ennyit tud,hogy én is tudok ilyet írni!"
Attól még le lehetett volna írni azokat az érveket... Vagy az a jobbikos alap hozzáállás, hogy nem írom le mert nem hiszik el? Ha a Jobbik szerint az "tízpont" tekinthető érvnek, akkor tévedtem: nem való ellenzéknek sem a Parlamentbe a Jobbik.
"gyorsan csináltak árpádsávos zászlót"
UGYE ezt nem mondtad komolyan???????
Nézz utána a zászló történetének.
Gyorsan csináltam csilis babot.. Akkor most én találtam fel, vagy csak csináltam?
Hálisten töriből még annyira otthon vagyok, hogy az árpádsávos zászló történetét ismerem.
„cigány kérdés, fújj kommunizmus, enyhe rasszista színezet, nyugat utálat, kapitalizmus ellenesség...”
Ezek közül egyiket sem a jobbik találta fel. A Nyugat utálat meg inkább EU ellenesség akar lenni, gondolom.
„Válság időben az ilyet meg lehet lovagolni... A szélsőség, a demagóg, mindig válság időszakban erősödik meg. Ha az emberek jól élnek, nem különösképpen érdeklik a radikális megoldások.”
Mert mikor nem volt válság? Meg mikor éltek jól az emberek?
Az meg hogy mi a radikális, meg mi a szélsőséges, többféleképpen értelmezhető. Mert az szerintem az eléggé szélsőséges, hogy kis híján az Atyaúristen is el lett már itt privatizálva (persze az ebből befolyó bevételek jó része is), meg az is hogy ország jelentős része külföldi cégeknek dolgozik. Nem a külföldi cégekkel van a baj, hanem az extrém arányokkal, meg a rájuk összpontosuló támogatásokkal.
„De ha már úgy érzik hogy csak ez segíthet, akkor radikális változást.”
Hát, szerintem itt kisebb kiigazításokkal már nem sokra megyünk, mert alapvető problémákkal küszködik az ország.
„akiknek könnyü a fejükbe ültetni hogy Árpád Szent Vére csörgedezik ereinkben...”
Azt is könnyű a fejükbe ültetni, hogy el lehet menni külföldre. Annál már talán ez is jobb, nem?
Amúgy Árpád nem volt szent, de a vére a Habsburgok ereiben is csörgedezik.
„Van egyáltalán valami konkrét programjuk? (ami a honlapjukon fenn van azt ne nevezzük konkrét programnak, mert egy mesefüzet)”
Nem tudom, meg tudnád mutatni, hogy milyen egy konkrét program? Bármilyen nyelven megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!