Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tudtok mondani 10 épkézláb...

Bumbi02 kérdése:

Tudtok mondani 10 épkézláb érvet a Jobbik mellett?

Figyelt kérdés

Mivel másik kérdésbe belebonyolódtam már többször is hogy a Jobbik jobb-e, ezért inkább külön kérdést teszek fel.

Tudtok mondani 10 épkézláb érvet a Jobbik mellett, illetve amellett hogyha ők lesznek hatalmon miért lesz másabb mint most, és mi erre a garancia?

2012. márc. 9. 00:14
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
26%
nem vagyok jobbikos,de 2-t igen:kib@szott tetű cigányok kérdése és,hogy lépjünk ki ebből a pöcegödör eu-ból......
2012. márc. 9. 07:46
 12/43 hollófernyiges ***** válasza:
62%

11. mindenki kapna ingyen sört

12. mindenki örökké élne (a pártra szavazók mindenképpen)

2012. márc. 9. 08:46
 13/43 titak ***** válasza:
69%
13. hetente lenne gulyásparti a felújított Kossuth téren
2012. márc. 9. 08:53
 14/43 anonim ***** válasza:
56%

komolyan mondom a 8. adja meg a címét fizetek neki 1 kört...ekkora hülyeséget még nekifutásból se lehetett volna írni nem h helyből...

magyarok irányítanák az országot?na ezt meg végképp hagyjuk mert én is tudok ezt azt megyei szinten amitől még Vona bá is szívinfarktust kapna..

2012. márc. 9. 08:54
 15/43 A kérdező kommentje:

Na nagyjából erre számítottam, senki se tudott 10 érvet felhozni hogy miért is...:)

Ezek a megszünne a munknélküliség stb.. (nemtom hányadik válasz volt) olyat én is tudok ígérni. De hogyan valósítaná meg a Jobbik?

Miért lenne jó ha az EUból kilépnénk? Hogyan tovább? (egy másik válaszoló írta)

2012. márc. 9. 10:46
 16/43 anonim ***** válasza:
57%
Na ez az,amikor a kérdező elfogult és hiába írnak neki érveket,ugysem érti meg,vagy fogadja el azt,csak ennyit tud,hogy én is tudok ilyet írni!De a kérdésre,amit valaki fel tett neki,hogy ő tud-e 10 jó érvet mondani a mostani vezetésről,arra ő sem tud válaszolni,de a lényeg,hogy most minden szuper!
2012. márc. 9. 12:05
 17/43 A kérdező kommentje:

Na ez az,amikor a kérdező elfogult és hiába írnak neki érveket,ugysem érti meg,vagy fogadja el azt,csak ennyit tud,hogy én is tudok ilyet írni!De a kérdésre,amit valaki fel tett neki,hogy ő tud-e 10 jó érvet mondani a mostani vezetésről,arra ő sem tud válaszolni,de a lényeg,hogy most minden szuper!

Épkézláb érveket kértem. Nem annyit hogy csökkenne a munkanélküliség.. Miért csökkenne? Nem annyit hogy csökkenne az államadósság.. Miért csökkenne? Miért nőnének a fizetések? stb... Ezek az üres lózungok (csökken a munkanélküliség ha minket választasz stb.. ezt ajánlja minden párt kb..)

Amúgy meg, 10 érvet Fidesz mellett? Ne nevettes.. Felhozok neked inkább 20at ellene.Nem vagyok kormánypárti, nem tudom honnan jött ez a gondolat, csak egyszerűen már unom hogy a sok turbó Jobbikos mindenhova odaír hogy Mer a jobbik... Gondoltam feltezek egy kérdést ahol meg lehet mutatni hogy miért is jobb a Jobbik de sajnos még nem született érdemi válasz. (meggyőzhető lennék, mert vannak ötletei a Jobbiknak amivel egyetértek, például ha jól tudom náluk merült fel h a 4es metró építését hagyjuk fenébe, és abból pénzből inkább szedjék rendbe a BKV-t...)

2012. márc. 9. 12:25
 18/43 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező: téged fizetnek ezért? Ha nem akarsz a Jobbikra szavazni, ne tedd. Akik rászavaznak, azok tudják miért. ;)
2012. márc. 9. 14:19
 19/43 anonim ***** válasza:
66%

Miért nem szavaztam a jobbikra?

- rasszisták

- eluralkodna a káosz és az erőszak az orzságban

- háborúba sodornák az országot

2012. márc. 9. 15:38
 20/43 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Nem.

Néhányat azért tudnék, vannak a hangoztatott jelszavak között olyanok, amelyek így fülileg egészen szimpatikusak. De nincs 10.

És sajnos többet tudnék ellenük felhozni, ugyancsak a saját jelszavaik közül, valamint azok megvalósíthatósága, realitása környékéről.

Nem vitatom, hogy a Jobbikosok is az ország érdekében szeretnének valamit tenni - de én nagyon más utat találok követhetőnek.

Pedro

2012. márc. 9. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!