Tudtok mondani 10 épkézláb érvet a Jobbik mellett?
Mivel másik kérdésbe belebonyolódtam már többször is hogy a Jobbik jobb-e, ezért inkább külön kérdést teszek fel.
Tudtok mondani 10 épkézláb érvet a Jobbik mellett, illetve amellett hogyha ők lesznek hatalmon miért lesz másabb mint most, és mi erre a garancia?
11. mindenki kapna ingyen sört
12. mindenki örökké élne (a pártra szavazók mindenképpen)
komolyan mondom a 8. adja meg a címét fizetek neki 1 kört...ekkora hülyeséget még nekifutásból se lehetett volna írni nem h helyből...
magyarok irányítanák az országot?na ezt meg végképp hagyjuk mert én is tudok ezt azt megyei szinten amitől még Vona bá is szívinfarktust kapna..
Na nagyjából erre számítottam, senki se tudott 10 érvet felhozni hogy miért is...:)
Ezek a megszünne a munknélküliség stb.. (nemtom hányadik válasz volt) olyat én is tudok ígérni. De hogyan valósítaná meg a Jobbik?
Miért lenne jó ha az EUból kilépnénk? Hogyan tovább? (egy másik válaszoló írta)
Na ez az,amikor a kérdező elfogult és hiába írnak neki érveket,ugysem érti meg,vagy fogadja el azt,csak ennyit tud,hogy én is tudok ilyet írni!De a kérdésre,amit valaki fel tett neki,hogy ő tud-e 10 jó érvet mondani a mostani vezetésről,arra ő sem tud válaszolni,de a lényeg,hogy most minden szuper!
Épkézláb érveket kértem. Nem annyit hogy csökkenne a munkanélküliség.. Miért csökkenne? Nem annyit hogy csökkenne az államadósság.. Miért csökkenne? Miért nőnének a fizetések? stb... Ezek az üres lózungok (csökken a munkanélküliség ha minket választasz stb.. ezt ajánlja minden párt kb..)
Amúgy meg, 10 érvet Fidesz mellett? Ne nevettes.. Felhozok neked inkább 20at ellene.Nem vagyok kormánypárti, nem tudom honnan jött ez a gondolat, csak egyszerűen már unom hogy a sok turbó Jobbikos mindenhova odaír hogy Mer a jobbik... Gondoltam feltezek egy kérdést ahol meg lehet mutatni hogy miért is jobb a Jobbik de sajnos még nem született érdemi válasz. (meggyőzhető lennék, mert vannak ötletei a Jobbiknak amivel egyetértek, például ha jól tudom náluk merült fel h a 4es metró építését hagyjuk fenébe, és abból pénzből inkább szedjék rendbe a BKV-t...)
Miért nem szavaztam a jobbikra?
- rasszisták
- eluralkodna a káosz és az erőszak az orzságban
- háborúba sodornák az országot
Nem.
Néhányat azért tudnék, vannak a hangoztatott jelszavak között olyanok, amelyek így fülileg egészen szimpatikusak. De nincs 10.
És sajnos többet tudnék ellenük felhozni, ugyancsak a saját jelszavaik közül, valamint azok megvalósíthatósága, realitása környékéről.
Nem vitatom, hogy a Jobbikosok is az ország érdekében szeretnének valamit tenni - de én nagyon más utat találok követhetőnek.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!