Még mindig úgy érzik az agyhalott ellenzékiek, hogy a fidesz gyengül?
ne haragudj, nem volt túl sok kedvem végigolvasni mind 7 oldal összes kommentjét.
a lényeg: sok statisztika készül, sokminden alapján, nyilván nem kérdezik meg mind a 8.000.000 embert, találomra választanak párat, ezért ez nem is tükrözi mindig jól az ország véleményét.
ha engem kérdezel, a Fidesznek még mindig többsége van, de 2/3-a már aligha, mert túl sok mindent tettek, amivel eljátszották azt.
tudod, a többség nem minden. és mivel az ellenzéki pártok közül egyik sem ért egyet a Fidesszel, a 2/3-os törvényeket nem is tudnák elfogadtatni.
persze ez újabb érv lenne a Fidesznek arra, hogy ők próbálkoznak, de az a csúnya ellenzék nem hagyja őket...
"Milyen milliárdok? Nem sokba kerül szerintem átnevezni valamit, és ez így jó - komcsi utcanevek, terek nem kellenek!"
Moszkva tér --> Széll Kálmán tér
- ott élőknek új személyi
- új lakcímkártya
- új diákigazolvány
- új TAJ-kártya
- villamosoknak új tábla
- áthaladó járműveknek új menetrend a város MINDEN pontján
- a M2 menetrendjének átírása
- a metrón lévő matricák átragasztása
- a földalattin és M3-on a 3 metró matricájának átragasztása
- utcanévtáblák átszerelése
- metróállomáson a táblák átszerelése
- újfajta térkép
- újfajta BKV-térkép
és mindezt azért, mert Moszkva a régi Szovjetunió fővárosa volt. nem értem. még ha Lenin tér vagy Gorbacsov tér lenne, az oké. de az, hogy Moszkva?
A kérdezőt nem érdemes komolyan venni, nem tud érvekkel vitatkozni, nem ért a politikához. Egyszerűen elvakult és tájékozatlan.
Már maga a kérdés is sértő, provokatív.
ti meg szemétkedtek és makacsok vagytok. nem vagytok képesek belátni, hogy a fidesz jelenleg az egyetlen alternatíva - és kellenek sajnos az ilyen megszorítások, hogy később jobb élet legyen.
na csősztök.
Ja, nagyon kellenek, de arra eddig sem tudtál választ adni, hogy az általunk felsorolt hülyeségek miért is kellenek.
Hogy kellenek megszorítások, azzal egyetértek. Amire ezt a pénzt elverik, azzal nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!