Még mindig úgy érzik az agyhalott ellenzékiek, hogy a fidesz gyengül?
Szerinted viccből hoznak ilyen intézkedéseket?
NEM! Azért hozzák, mert muszáj! Az elmúlt 8 év (2002-2010) után sajnos ez kell! Nincs mese.
Szerinted ha más párt lenne, akkor nem hoznának megszorításokat??? Mindegyik párt ez csinálná jelen esetben.
Ez van. Köszönjétek Fletókáéknak, meg a többinek.. :D
Nos?
"Azért hozzák, mert muszáj!"
Például miért is muszáj leselejtezett amerikai helikoptereket beszerezni, 426 millió dolláros járulékos költséggel?
Miért is muszáj a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot 35 milliárddal támogatni? Mi a sz*rt csinálnak ennyi pénzért? Ja csak nem zsebreteszik?
Sorolhatnám még... Kórházra, iskolára a Fidesznek sincs pénze, csak a hülyeségekre, pont mint MSZP.
Muszáj mutyizni, pont mint a hőn szeretett Fletóék?
Én eddig komolyan azt hittem hogy ez a kérdés kamu. Aztán eszembe jutott az a videó amit régebben láttam túlzás nélkül elvakult MSZP-s Fletó-rajongókról és rögtön megértettem hogy ha a baloldalon vannak ilyen világ hülyéi akkor bizonyára a jobboldalra is jut belőlük rendesen.
Kérdező én csak sajnálni tudlak mert ugyanolyan vagy mint azok akiket lenézel. És még ezt se akarod felfogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!