Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Még mindig úgy érzik az...

Még mindig úgy érzik az agyhalott ellenzékiek, hogy a fidesz gyengül?

Figyelt kérdés

[link]

: ))))

2011. dec. 15. 10:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:
Gyenge az ellenzék a Fideszhez képest. Lássuk már be végre !
2011. dec. 15. 20:34
 52/81 anonim ***** válasza:
Majd meglátjuk, hogy mennyire lesznek kiábrándulva vagy sem, addig még van idő. Még új pártok is jöhetnek. Ki tudja?
2011. dec. 15. 22:07
 53/81 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha a miniszterelnököt Gyurcsánynak hívnák és ugyan ezeket az intézkedéseket hozná, akkor is tetszene? Ugyan ez lenne a véleményed? Esetleg MSZP szavazó lenne belőled, mert ilyen "jó" döntéseket hoznak?
2011. dec. 15. 22:10
 54/81 A kérdező kommentje:

Szerinted viccből hoznak ilyen intézkedéseket?

NEM! Azért hozzák, mert muszáj! Az elmúlt 8 év (2002-2010) után sajnos ez kell! Nincs mese.

Szerinted ha más párt lenne, akkor nem hoznának megszorításokat??? Mindegyik párt ez csinálná jelen esetben.

Ez van. Köszönjétek Fletókáéknak, meg a többinek.. :D

Nos?

2011. dec. 15. 22:15
 55/81 anonim ***** válasza:
93%
Jöhet a lepontozás, de kedves kérdező, te ugyanolyan nagyképűen vagy önfejű, mint a fideszesek többsége. Szűklátókörű és szemellenzős. Sajnos a Fideszből nem a normálisabb képviselők jutnak szóhoz a parlamentben sem, nem azok intézkednek.
2011. dec. 15. 22:22
 56/81 A kérdező kommentje:
Feltettem külön kérdésként a "magyar politika" részben.
2011. dec. 15. 22:23
 57/81 anonim ***** válasza:
73%

"Azért hozzák, mert muszáj!"

Például miért is muszáj leselejtezett amerikai helikoptereket beszerezni, 426 millió dolláros járulékos költséggel?

Miért is muszáj a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot 35 milliárddal támogatni? Mi a sz*rt csinálnak ennyi pénzért? Ja csak nem zsebreteszik?

Sorolhatnám még... Kórházra, iskolára a Fidesznek sincs pénze, csak a hülyeségekre, pont mint MSZP.

Muszáj mutyizni, pont mint a hőn szeretett Fletóék?

2011. dec. 15. 22:31
 58/81 A kérdező kommentje:
Ja hát, hát, hát ezek, ezek fontosak pedig...
2011. dec. 15. 22:32
 59/81 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig komolyan azt hittem hogy ez a kérdés kamu. Aztán eszembe jutott az a videó amit régebben láttam túlzás nélkül elvakult MSZP-s Fletó-rajongókról és rögtön megértettem hogy ha a baloldalon vannak ilyen világ hülyéi akkor bizonyára a jobboldalra is jut belőlük rendesen.

Kérdező én csak sajnálni tudlak mert ugyanolyan vagy mint azok akiket lenézel. És még ezt se akarod felfogni.

2011. dec. 15. 22:35
 60/81 anonim ***** válasza:
És mi szükség a médiatörvényre, utcák átnevezésére, a Magyar Köztársaság átnevezésére? Ezek a legégetőbb kérdések ebben az országban? Ez a legfontosabb, hogy kirántsák az országot a sz@rból? Kidobott milliárdok sora! Ugyan olyanok, mint az MSZP volt, ha nem rosszabbak, mert a demokrácia intézményeit folyamatosan leépítik ráadásul!
2011. dec. 15. 22:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!