Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek! Melyik jobb? 300...

Fideszesek! Melyik jobb? 300 forint vizitdíjat vagy kórházi napidíjat fizetni hogy orvos ellásson időben, vagy várni hónapokat ellátásra és magánba fizetni százszoros-ezerszeres árat Fidesz-egészségügyben?

Figyelt kérdés

jan. 19. 10:17
A kérdező szavazást indított:
Csakazért sem 300 forint, fizetem a százszoros/ezerszeres magánt vagy várok az államiban nekem és a gyermekemnek
Jobban járnék a gyurcsányi vizitdíjjal, ha már fizetem az adót
9 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
A 300 forint ,most már 3000 forint lenne.Tiszta nevetséges volt amikor elmentem a háziorvoshoz le kellett tennem háromszáz forintot,miközben az emberek béréből vonták a tb-t
jan. 19. 10:25
 2/7 A kérdező kommentje:

10:25

- Ezzel azt mondod, hogy Orván és a fidesz alatt 10-szeresére nőttek az árak? Ennyire jó az orbáni gazdaság?🤣

- Nevetséges hogy tb fizetés mellett 300 forintot le kellett tenned, akkor minek neveued, hogy orbán 15 év után eljutott neked odáig, hogy hónapokat kell várni sok alapdologra neked és a gyereknek, drágább gyogyszerekkel, lepusztultabb orvosi ellátással betöltetlen háziorvosi körzetekkekel, összeomlás szélén álló mentőwzolgálattal, miközben vpnják az emberek béréből a tb-t (ami már nem tb hanem adó!)

Komolyan kérdezem.

jan. 19. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Én nem vagyok Fideszes, de az ellenék meg a Fidesz is megakar kövezni a véleményemért:

Szerintem, fizetős, biztosításokon alapuló egészségügy kellene.

A háziorvosra, sürgősségi ellátásra, mentőre meg egy minimális összegű TB lenne levonva.

jan. 19. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
Ha már fizetek TB-t, ami az átlag feletti keresetem miatt átlag feletti, elvárom, hogy ennek fejében nyújtsanak szolgáltatást. A vizitdíj dupla adóztatás. Na meg mire lenne elég, ha piaci alapon 35 ezer a vizitdíj?
jan. 19. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

Ez pont olyan kérdés, mint a nemzeti konzultációs kérdések😀

A 300Ft-os vizidíj, vagy viszonylag alacsony kórházi napdíj mellett ugyanez lenne/volt a helyzet.

Sokkal többet kellene fizetni, hogy tényleg működjön az egészségügy.

De jobb lenne valami köztes megoldás, mondjuk lenne a tb-s, lenne 5-7ezer Ft-os vizitdíjas, meg a 25-30ezres, ami most is van.

jan. 19. 10:56
 6/7 A kérdező kommentje:

10:56

"Ez pont olyan kérdés, mint a nemzeti konzultációs kérdések😀"

Akkor telibe talált, mert a fidesz közönsége az ilyet érti.

jan. 19. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
ahogy emlékszem, akkor se volt jobb az eü ellátás, csak még ráperkáltál 300ft-ot.
jan. 19. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!