Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Még mindig úgy érzik az...

Még mindig úgy érzik az agyhalott ellenzékiek, hogy a fidesz gyengül?

Figyelt kérdés

[link]

: ))))

2011. dec. 15. 10:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 bumbi02 ***** válasza:
75%

Kérdező te direkt vagy ennyire csőlátású?

Az mszp idején Szijjártót idézve: brutális megszorító csomagok voltak..

Fidesz idején meg szükséges megszorító csomagok?

Vicc...

2011. dec. 15. 23:20
 72/81 A kérdező kommentje:

az mszp miatt van ez sajnos, ők juttaták ide az országot, hogy megint kellenek megszorítások..

na viszlát.

2011. dec. 15. 23:22
 73/81 anonim ***** válasza:
85%

Én kifeküdtem...itt már nem lehet érvekkel győzni.

Ha így folytatod, kedves kérdező, akár még köztársasági elnök is lehetsz. Bár ahhoz túl jó a helyesírásod.

2011. dec. 15. 23:23
 74/81 A kérdező kommentje:
nektek fáj az igazság inkább, és nem nekem a hazugságaitok... :D
2011. dec. 15. 23:27
 75/81 bumbi02 ***** válasza:
75%

Jó, nekünk fáj az igazság. Kérlek reagálj erre a kommentre, és ne azzal a maszlaggal hogy előző 8 év.

A Fidesz ellenezte a megszorításokat míg ellenzékben volt, mert azok brutális megszorító intézkedések, most annál durvább megszorításokat hoz be. Akkoriban talán nem volt szrban a haza?

A Fidesz alatt ugyanúgy nőtt az államadósság mint Mszp alatt.. (jelenleg nagyobb az államadósság mint mikor átvették az Mszptől, de még csökkentés ellenére is nagyobb)

Azori szigetek. (ezt ki se fejtem jobban)

Esztergomban Fideszes vezetés felhalmozott elég szép adósságot, aztán most nem hagyják a Tétényit érvényesülni, csődbe sodorva a várost

A legeladósodottabb önkormányzatok mindegyike nagy fidesz bázis (Debrecen, Kaposvár stb..)

Folytassam még?

Előbb meg várom ezekre tudsz-e értelmeset írni, mert fölöslegesen nem gépelem le az elmúlt 2 évet..

2011. dec. 15. 23:36
 76/81 anonim ***** válasza:
100%
Lenyúlták a magánnyugdíj pénzem mégis nagyobb az adósság, erre adj választ te büdös 16éves vérpistike, erre adj! AZ AZ ÉN PÉNZEM VOLT. AZ ÉN FIZETÉSEMBŐL VONTÁK LE! ÉS SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN TÖBBET NEM LÁTOM VISZONT! EZT HÍVJÁK LOPÁSNAK! ARRÓL VOLT SZÓ, HOGY NEM LESZ TÖBB MEGSZORÍTÁS, HITEL! EZT HÍVJÁK HAZUGSÁGNAK! ERRE VÁLASZOLJ FSZLÁMA
2011. dec. 16. 06:53
 77/81 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező a legidiótább fideszes, akit valaha láttam. Egy Fidesz troll!
2011. dec. 16. 11:06
 78/81 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Sőt a nem agyhalott virulensek is egyre inkább.

Amit nem éreznek, az inkább az, hogy kire, mire cserélhetnék be. De dolgoznak rajta.

2011. dec. 16. 11:11
 79/81 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező rendkívül naiv dolgokat írt, többször ellentmondott magának. El tudom képzelni, ahogy ül a gép előtt bambán mosolyogva, a "csakafidesz" mantrát mormolva.
2011. dec. 16. 11:13
 80/81 anonim ***** válasza:
Kimeri azt mondani ,hogy gyengül! Erősebbek ,mint valaha VÁLLON alul !
2011. dec. 16. 17:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.