Még mindig úgy érzik az agyhalott ellenzékiek, hogy a fidesz gyengül?
Kérdező te direkt vagy ennyire csőlátású?
Az mszp idején Szijjártót idézve: brutális megszorító csomagok voltak..
Fidesz idején meg szükséges megszorító csomagok?
Vicc...
az mszp miatt van ez sajnos, ők juttaták ide az országot, hogy megint kellenek megszorítások..
na viszlát.
Én kifeküdtem...itt már nem lehet érvekkel győzni.
Ha így folytatod, kedves kérdező, akár még köztársasági elnök is lehetsz. Bár ahhoz túl jó a helyesírásod.
Jó, nekünk fáj az igazság. Kérlek reagálj erre a kommentre, és ne azzal a maszlaggal hogy előző 8 év.
A Fidesz ellenezte a megszorításokat míg ellenzékben volt, mert azok brutális megszorító intézkedések, most annál durvább megszorításokat hoz be. Akkoriban talán nem volt szrban a haza?
A Fidesz alatt ugyanúgy nőtt az államadósság mint Mszp alatt.. (jelenleg nagyobb az államadósság mint mikor átvették az Mszptől, de még csökkentés ellenére is nagyobb)
Azori szigetek. (ezt ki se fejtem jobban)
Esztergomban Fideszes vezetés felhalmozott elég szép adósságot, aztán most nem hagyják a Tétényit érvényesülni, csődbe sodorva a várost
A legeladósodottabb önkormányzatok mindegyike nagy fidesz bázis (Debrecen, Kaposvár stb..)
Folytassam még?
Előbb meg várom ezekre tudsz-e értelmeset írni, mert fölöslegesen nem gépelem le az elmúlt 2 évet..
Igen. Sőt a nem agyhalott virulensek is egyre inkább.
Amit nem éreznek, az inkább az, hogy kire, mire cserélhetnék be. De dolgoznak rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!