Lenne valaki, aki mocskolódás nélkül elmondaná, hogy mi a baja a Fidesszel, mért gondolja, hogy hazudik, stb? Mik azok az intézkedések, amiket kifogásol és miért?
Ez most megint veregeti a biztosítékot:
A legutóbbi, 26 közterület átnevezés cirka 100 millió Ft-ba került. A fidesz legújabb ötlete, hogy az összes "diktatúra nyomait őrző" közterületet átnevezné. Állításuk szerint még több ezer (!) van. Az mennyibe fog kerülni???? Erre van pénz? Az oké, hogy az ott lakóknak ingyen kicserélik a lakcímkártyájukat, de el tudjátok azt képzelni, hogy hány helyen kell lejelenteni (pl. bank, szolgáltatók, stb.) a lakcímváltozást? Ezeket természetesen mind csak munkaidőben lehet...
Egy a sok közül:
Ha figyeled az Euro/Forint árfolyamot, amikor "elhajtja" az IMF-et, amikor külön adók kivetését "szellőzteti", akkor keményen felmegy a forint árfolyama.
Az utóbbi 2 évben a tartósan (hol jobban, hol kevésbé, de mindig magas) megemelkedett Euró árfolyam miatt az államadósság (lejárt hitelek) visszafizetési kötelezettsége miatt szerény (tényleg és független gazdasági szakértők szerint) számítások szerint ca. 1000milliárd volt az ország ebből adódó vesztesége.
Lehet populista módon nyilatkozni, hogy nem hajtunk fejet az EU ilyen-olyan követelése előtt, de a tények makacs dolgok és ez az én (TE) zsebemre megy.
Tudnék még mást is "mondani", de kíváncsi vagyok ezt Te hogy fogadod el vagy magyarázod?
Mert ha tényleg az állampolgárainak pénztárcájára érzékeny, akkor miért kér pl a diákigazolványért 145o Ft-ot?
Nem hiába még a szagukra is allergiás vagyok a narancsosoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!