Milyen új megszorító intézkedések várhatóak szerintetek?
Inkább ne adjunk nekik ötleteket... Én viccből mondtam apának, hogy a helyükben én kiküldeném az összes állampolgárnak az új alkotmányt, erre ők bejelentették ugyanezt... :)
Amúgy ha nem túl kreatívak, akkor csak emelik az SZJA-t, Az ÁFA-t vagy (főleg a benzin) jövedéki adóját.
"Én viccből mondtam apának, hogy a helyükben én kiküldeném az összes állampolgárnak az új alkotmányt, erre ők bejelentették ugyanezt... :)"
B@zd. Melyik vagy te? Ráhel?
Amúgy SZJA.-t nem hiszem, hogy emelnek. Viszont majd ki fognak találni új adónemeket persze csak a mi védelmünk érdekében. (Pl a "hamburger" adó, majd kiderült a hamburger az nem káros)
Nem lesz megszorítás! Lassan írom, hogy mindenki megértse!
REFORM lesz! Ja,az már van is... :-)
Pedro
Helmet
Hát végülis ARRA nem mondták, hogy nem lesz! :-)
Pedro
Lehet kivetnek egyszeri x százalékos adót a mostani magyar bankokban tartott megtakarításokra, mert ha jól emlékszem volt ilyen kérdésük, hogy ön hozzájárulna-e megtakarításaival az államadósság csökkentéséhez.
Remélem, hogy "felülvizsgálják" az egykulcsos adórendszert, kivezetnek minden adókedvezményt.
Bejelentik, hogy bárminemű állami juttatáshoz legalább az év 50%+1 napnyi munka/közmunka kell, vagy súlyos rokkantság, de ilyen úgysem lesz...
"volt ilyen kérdésük, hogy ön hozzájárulna-e megtakarításaival az államadósság csökkentéséhez."
Értem már. Hiszen ez alapján valóban ellehet venni a lakossági megtakarításokat - hiszen a Zemberek megszavazták...
ÜGYES, határozottan ügyes! :-D
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!