Szerintetek, ha a cigány kissebség helyett arab lenne és a zsidók helyett mondjuk szik a Jobbikosok akkor őket utálnák ugyanúgy?
"magadfajta kisebbségi fajvédők erőltetik. "
1. nem vagyok kisebbségi
2. nem vagyok fajvédő
3. bekaphatod :)
"Különben nem tudom ki mondta, és hogy pontosan hogy hangzik de a lényeg a következő: A világot nem a zsidók tartják a markukban, hanem zsidók egy bizonyos csoportja.
Szóval aki a zsidókat hibáztatja a gazdaság/pénzügy jelenlegi állása miatt, az teljesen jogosan teheti, ám másik oldalról persze, hogy ez nem tetszik azoknak a zsidóknak, akik ebben a kiváltságos körben nincsenek benne, és persze, hogy felhozzák: ne általánosíts! "
Önmagadnak mondasz ellent!
Én nem vagyok zsidó, mégis rühellem az általánosítást!
"Az a baj, hogy egy zsidónak nehéz elmagyarázni, hogy mi nem faji alapon gondolkodunk."
ezen külön röhögtem.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:05
Ott az igazság barátom! Ment a felpontozás ;)
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:48
Ne haragudj de ezen egy jóízűt röhögtem most! Már amit ki tudtam hámozni belőle, mert a helyesírásod hagy "némi" kívánnivalót maga után.
Először is kezdjük ott, hogy egy darab politikus nem nyomja el a cigányokat...mit gondolsz a több tucat különböző segélyt ki szavazta meg, ha nem ők? És szerinted szánt szándékkal nem javítanak a segélyezés rendszerén, mikor pontosan tudják, milyen jól kijátszható az egész? És hogy mennyi ember él így vígan, anélkül, hogy egyszer is dolgozott volna életében? Na legyél azért ennyire naiv.
05-25 17:54
Én pont fordítva! Liberális engem még nem akart Dunába lövetni, az eltérő véleményünkért ,de nacionalista nem egyszer....aztán ott van a többi példa ,amikor nem engem hanem másokat akarnak megölni,kiírtani,elzavarni.....
"Az a baj, hogy egy zsidónak nehéz elmagyarázni, hogy mi nem faji alapon gondolkodunk."
Hát ez így elég paradox!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!