Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek, ha a cigány...

Szerintetek, ha a cigány kissebség helyett arab lenne és a zsidók helyett mondjuk szik a Jobbikosok akkor őket utálnák ugyanúgy?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 16:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
93%
Az a helyzet,hogy a cionista zsidók utálják a magyarokat de a kommunikációs technikájukhoz hozzátartozik,hogy azzal vádolnak másokat mint amit ők követnek el. Ebben segíti őket az írott és elektromos média. Gyakorlatilag szinte kivétel csak belőlük áll a média,a parlamentben lévő pártok kb. 83 %-ban szintén ők vannak és most nem a cigányokra gondoltam. Minden inproduktív foglalkozást elfoglaltak (ügyvéd,bíró,orvos,államigazgatás művészvilág, riporter, azt is lehet mondani, hogy egy fordított numerus clausust működtettnek csak erről nem lehet beszélni mert aki ezt felveti az náci fasiszta nyilas. Sokan tévesen azt mondják,hogy összetartóak pedig csak kirekesztenek mindenkit aki nem ő közülük való. A magyar meg csodálkozik,hogy nem nagyon mennek a dolgai olajozottan és nem veszi észre, hogy ki van rekesztve ezekről a pályákról és nem jutt egyről a kettőre. Persze vannak kivételek de csekély számuk miatt ezek elenyészőek. Ha bekapcsoljuk a televíziót a rádiót akkor gyakorlatilag csak őket látjuk halljuk és megmondják nekünk ,hogy mi a szép és mi a jó kire kell szavazni ki a csúnya stb… Szitok szót csináltak Trianonból viszont törvénnyel támogatják a holokausztot. Lehetne folytatni sajnos de egyelőre legyen ennyi elég.
2011. máj. 29. 09:05
 52/66 anonim válasza:
Természetesen. Az intoleranciával nem lehet mit kezdeni.
2011. máj. 29. 12:57
 53/66 anonim válasza:
9%
nem gyülölködni kéne hanem segiteni minden szegénynek mert nagy a szegénység magyarországban mindegy hogy cigány vagy nem cigány vagy zsido vagy nem zsido és aki aszt irta hogy a jobbikosok nem gyülölik a cigányokat hát üzenem neki hogy igen is gyülölik és elég baj ez mert igy az ur ugy meg fogja büntetni ezért az ijen embereket hogy csak még hát én enyit szeretnék mondani ja és még anyit hogy a cigány azért ijen amijen mert a nem cigány politikusok meg nagy fejek mint a jobbikosok is el nyomják öket pedig nem kéne egy kalap alá venni mindegyiket mert nem mindegyik egyforma
2011. máj. 29. 22:48
 54/66 anonim ***** válasza:
9%

"magadfajta kisebbségi fajvédők erőltetik. "

1. nem vagyok kisebbségi

2. nem vagyok fajvédő

3. bekaphatod :)

2011. máj. 30. 00:31
 55/66 anonim ***** válasza:
9%

"Különben nem tudom ki mondta, és hogy pontosan hogy hangzik de a lényeg a következő: A világot nem a zsidók tartják a markukban, hanem zsidók egy bizonyos csoportja.

Szóval aki a zsidókat hibáztatja a gazdaság/pénzügy jelenlegi állása miatt, az teljesen jogosan teheti, ám másik oldalról persze, hogy ez nem tetszik azoknak a zsidóknak, akik ebben a kiváltságos körben nincsenek benne, és persze, hogy felhozzák: ne általánosíts! "

Önmagadnak mondasz ellent!

Én nem vagyok zsidó, mégis rühellem az általánosítást!

2011. máj. 30. 00:33
 56/66 anonim ***** válasza:
9%

"Az a baj, hogy egy zsidónak nehéz elmagyarázni, hogy mi nem faji alapon gondolkodunk."

ezen külön röhögtem.

2011. máj. 30. 00:34
 57/66 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:05

Ott az igazság barátom! Ment a felpontozás ;)

2011. máj. 30. 13:04
 58/66 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:48

Ne haragudj de ezen egy jóízűt röhögtem most! Már amit ki tudtam hámozni belőle, mert a helyesírásod hagy "némi" kívánnivalót maga után.

Először is kezdjük ott, hogy egy darab politikus nem nyomja el a cigányokat...mit gondolsz a több tucat különböző segélyt ki szavazta meg, ha nem ők? És szerinted szánt szándékkal nem javítanak a segélyezés rendszerén, mikor pontosan tudják, milyen jól kijátszható az egész? És hogy mennyi ember él így vígan, anélkül, hogy egyszer is dolgozott volna életében? Na legyél azért ennyire naiv.

2011. máj. 30. 13:12
 59/66 A kérdező kommentje:

05-25 17:54

Én pont fordítva! Liberális engem még nem akart Dunába lövetni, az eltérő véleményünkért ,de nacionalista nem egyszer....aztán ott van a többi példa ,amikor nem engem hanem másokat akarnak megölni,kiírtani,elzavarni.....

2011. jún. 1. 12:35
 60/66 A kérdező kommentje:

"Az a baj, hogy egy zsidónak nehéz elmagyarázni, hogy mi nem faji alapon gondolkodunk."

Hát ez így elég paradox!

2011. jún. 1. 12:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!